Školarci Slobodne aktivnosti 17. rujna 2016.

Veliko srce: Dječak puštao kosu za oboljelu djecu

tw
Foto: Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Thomas je naizgled obični osmogodišnji dječak. No, dobrota ovog malenog bića se vas oduševiti, zaprepastiti, a možda čak i posramiti

Priča kreće u trenutku kada je Thomas Moore vidio svoju majku kako na Facebooku gleda video o djevojčici koja je zbog teške borbe s rakom izgubila svu kosu. Iako malen, nije mu trebalo dugo da se dosjeti kako da pomogne djeci u toj teškoj situaciji, ali i svoju mamu učini ponosnom.

80 učenika obrijalo glavu u znak podrške curici oboljeloj od raka

Gotovo istog trena je odlučio puštati svoju kosu kako bi je jednoga dana mogao donirati vršnjacima kojima su kemoterapije nažalost postale svakodnevica. Iako nije znao koliko će trajati njegov pothvat, bio je ustrajan u realizaciji svoje ideje.

Dvije godine kasnije dužina njegove kose postala je impresivna, a u trenutku kada ju je ošišao, na njegovoj glavi je bilo dovoljno kose za čak tri perike!

Kako bi i drugima pokazala koliko dobrota samo jednog od nas može pomoći svijetu, njegova teta Amber Ray je odlučila objaviti fotografiju Thomasa prije i nakon šišanja, a njezina objava je samo na Twitteru dosad podijeljena više od 57 tisuća puta te ju je lajkalo više od 110 tisuća ljudi!

Medicinska sestra radi prekrasnu stvar za djevojčice oboljele od raka

Nedugo nakon toga priču o njemu je podijelila i njegova majka, Socue Soflien, koja je otkrila kako je izgledalo sam trenutak šišanja:

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.