Školarci Slobodne aktivnosti 11. svibnja 2016.

Uvijek kažu što misle: Duhoviti dječji odgovori

škola dječak djevojčica
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca su ponekad bez 'dlake na jeziku' i kažu točno što misle. Izdvojili smo par iskrenih, duhovitih, ali i odgovora sa skrivenom poukom. Napišite nam i vi neke od smiješnih izjava vaše djece pa ćemo ih objaviti u novom članku!

Djeca su iskrena i većinom uvijek kažu što misle. Tako i napišu točno što misle. Na društvenoj mreži Imgur može se naći par humorističnih poruka koje su djeca napisala, a u sebi imaju i važnu poruku. Na domaćoj zadaći iz engleskog nacrtan je čovjek koji udara psa. Treba se upisati odgovarajući glagol i ponuđeni su fit i hit. 5-godišnje dijete je napisalo glagol pet (maziti, dragati) uz komentar da se ne smije tući pse

Drugi dječak je napisao svoje ime, Frankie i na pitanje kako kod kuće zarađuje novac (vjerojatno misleći na pospremanje igračaka, sobe, iznošenje smeća), dječak je napisao "nikako. ja sam freeloader". U slobodnom prijevodu, iskorištava velikodušnost svojih roditelja i ne pruža ništa zauzvrat. Iskren odgovor, ako ništa drugo.

Možemo se našaliti da ima i malih kanibala. Na pitanje bi li radije bio 'zaglavljen' na otoku sam ili s nekim koga mrzi i zašto, dječak je odgovorio da bi radije bio s nekim koga mrzi kako bi imao nešto za jesti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.