Roditelji Tatina zona 15. travnja 2016.

Urnebesna tatina poruka kad je ostao sam s bebom dvije noći

tata, beba, igrice
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Jacob objavio je poruku koju mu je ostavila žena kad je otišla dvije noći na put. Prepravio je njene podrobne instrukcije i nasmijao sve koji su je pročitali

Tata Jacob koji je postavio fotografiju na društvenu mrežu Imgur ostao je dvije noći sam s bebom jer je žena išla na put. Prepravio je poruku s instrukcijama koje mu je ostavila, na veliko zadovoljstvo korisnika interneta diljem svijeta.

Tata Jacob humoristično je dopisao svoje nedoumice i prepravio par instrukcija. Oboje su prvi put postali roditelji sina koji sad ima 3. mjeseca. Mama je pod točkom broj 4 za prvi dan napisala da obuče bebu u topli kombinezon sa stopalicama, a tata je to prekrižio i napisao "obuci ga u bilo što u čemu izgleda fenomenalno".  

Najdužu rečenicu na popisu gdje mu žena daje instrukcije oko hranjenja bebe označio je zvjezdicama i napisao "Stvarno duga rečenica. Vjerojatno važna". Na točku oko odlaska na igranje kod bake i djeda, ispisao je svoju verziju koja uključuje konzolu i videoigrice

Napisao je i pitanja na koja nije dobio odgovor, a od iznimne su važnosti: "kad jedem, gdje je pas, što jedem, kako kuham, što ako ne uspijem?" Za petak, kad je žena već doma, napisao je svoja očekivanja: "igrati Fallout 4, tražiti uvažavanje i pohvale od žene, gledati Dragon Ball Z, spavati". Možda ćemo uskoro saznati jesu li mu se želje ispunile.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.