Školarci Slobodne aktivnosti 02. srpnja 2016.

Provedite vikend s 'Zagrebačkim vremplovcima'

Zagrebački vremeplovci
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Zagrebački vremeplovci', najnoviji naslov na repertoaru Zagrebačkoga kazališta lutaka, nastali su prema izvornome tekstu Ane Tonković Dolenči

"Zagrebački vremeplovci", najnoviji naslov na repertoaru Zagrebačkoga kazališta lutaka, nastali su prema izvornome tekstu Ane Tonković Dolenči, u režiji Krešimira Dolenčića, i taj naslov, prvi puta u novijoj kazališnoj zbilji, prenosi povijest Zagreba iz arhiva, muzeja i udžbenika na pozornicu

Besplatne ljetne filmske matineje u kinu Tuškanac

Kroz zabavne scenske slike s lutakama koje mogu sve, pa i putovati kroz vrijeme, uz najljepše pjesme o našemu gradu, koje uživo izvodi ansambl predstave, od prapovijesnih vremena pa sve do ne tako daleke prošlosti, upoznajemo povijesne osobe, legende i prijelomne trenutke koji su formirali obrise današnjega Zagreba.

Ovom se predstavom djeci školskoga uzrasta, ali i svima koji se toga žele prisjetiti, nastoje približiti stoljetna nastojanja stanovnika ovoga prostora, ne samo kao školsko gradivo, nego i kao osjećaj pripadnosti gradu u kojemu živimo.

Zagrebački vremeplovci | Author: Promo Foto: Promo

U sklopu Zagrebačkog kulturnog ljeta, Zagrebačko kazalište lutaka izvest će svoj najnoviji naslov: predstavu "Zagrebački vremeplovci". Predstava je na rasporedu u nedjelju 3. srpnja u 19 sati te u ponedjeljak 4. srpnja u 19 sati u Velikoj dvorani Zagrebačkoga kazališta lutaka, Ulica baruna Trenka 3. 

Srednjovjekovna viteška avantura nadomak Zagreba

Ulaznice se mogu kupiti putem interneta na www.ulaznice.hr, zatim u Koncertnoj direkciji Zagreb, Kneza Mislava 18 (ponedjeljak- petak: 10 - 14 sati), Turističkom informativnom centru, Trg bana Josipa Jelačića 11, od 15. 6. 2016. (ponedjeljak-petak: 8,30 - 20,30 sati; subota, nedjelja i praznici: 9,00 - 18,00 sati) te Zagrebačkom kazalištu lutaka, Baruna Trenka 3, jedan sat prije početka predstave. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.