Beba Igre za bebe 18. srpnja 2016.

Najbolji portret bebe i starijeg brata na temu Harryja Pottera koji ćete ikad vidjeti

Harry Potter
Foto: Facebook/Lune de la Rogue Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dvogodišnji Sebastian i novorođenče Theodore postali su prave internetske zvijezde nakon objave fotografije. Kelsey Clouse fotografirala je mališane na temu iz filma 'Harry Potter i Odaja tajni'

Katherine i Jesse Oldfield veliki su obožavatelji Harryja Pottera. Prvu zajedničku Noć vještica proveli su obučeni u kostime Harryja i Hermione. Nakon rođenja dvojice sinova odlučili su napraviti tematske fotografije na omiljene filmove. Dvogodišnji Sebastian i novorođenče Theodore postali su prave internetske zvijezde nakon objave fotografije čija je tema bila film "Harry Potter i Odaja tajni".

Fotografkinja Kelsey Clouse zaslužna je za fotografiju koja je lajkana više od 54 tisuće puta i podijeljena 90 tisuća puta. Dvogodišnji dječak nije baš bio raspoložen za fotografiranje i nije želio surađivati, što je vidljivo na njegovom izrazu lica. 

"Sebastianov izraz lica na fotografiji je pravi i takav je cijelo vrijeme od kada je njegov brat došao kući", rekla je 31-godišnja Jesse Oldfield za Us Weekly. "Još uvijek djeci nismo počeli čitati knjige o Harryju Potteru, ali kada postanu stariji sigurno hoćemo. Kućno pravilo: neće im biti dopušteno da gledaju filmove prije nego pročitaju knjige", dodala je mama. 

Prekrasne fotografije novorođenčadi u gipsanom odljevu majčinog trbuha

The cutest thing you will see on your newsfeed today!! Hahahaha

Posted by Lune de la Rogue Photography on 3. srpnja 2016
Posted by Jesse Oldfield on 12. srpnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.