Školarci Slobodne aktivnosti 10. lipnja 2015.

Ljetno prazničko ludilo uz Frooom!

froooom radionica
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bacači sjenki i Hrvatski filmski savez za zagrebačke osnovnoškolce organiziraju intermedijalnu filmaonicu, popraćenu raznolikim, gotovo nestvarnim dodatnim sadržajima!

Bacači sjenki i Hrvatski filmski savez nude jednu novu, jednu staru, jednu originalnu i u svakom slučaju vrlo vrlo veselu vrstu zabave. I ove godine - četvrti put zaredom - djeca mogu sudjelovati u Frooom, interdisciplinarnoj filmskoj radionici na kojoj će naučiti o širokim mogućnostima filmskog stvaralaštva i tehnike, igrati se, gledati filmove i klopati, a i zajedničkim snagama što pametnije i oštrije promatrati svijet oko sebe - i za otprilike 150 godina promijeniti svijet!

Radionica ima široki raspon godina djece i mladih za koje je osmišljena, uključuje gotovo sve aktivnosti i znanja po kojima su Bacači Sjenki prepoznatljivi u javnosti te u svojem javnom i kulturno-umjetničkom djelovanju.

Radionice se odvijaju u programskim ciklusima po 5 dana u terminu od 9-15 h, a djeca unutar programa rada imaju uključen i zajednički cjeloviti objed. Ljetni Frooom odvijat će se u Kinu Tuškanac te ostalim dvoranama Hrvatskog filmskog saveza, dvorištu HFS-a, kao i ulicama i parkovovima u blizini (Rokov perivoj, Štrosmajerovo šetalište, Tuškanac i Dubravkin put). Jedna radionica može primiti najviše 16 djece u uzrastu od 9 do 12 godina.

S obzirom na svoje slobodno vrijeme i životni tempo, možete izabrati između tri termina:
1. od 29. lipnja do 3. srpnja
2. od 6. do 10. srpnja
3. od 13. do 17. srpnja

Više informacija potražite na Facebook stranici. Upisi su u tijeku!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.