Školarci Slobodne aktivnosti 13. travnja 2020.

Crveni nosovi Klaunovidoktori svaki dan uživo na Facebooku

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Crveni nosovi Klaunovidoktori smatraju da je smijeh sad potrebniji nego ikad i na svojoj Facebook stranici daju sve od sebe da ga barem na trenutak donesu u domove diljem Hrvatske

U trenucima kad su zbog epidemije koronavirusa njihove posjete djeci u bolnicama i starijim osobama u domovima zaustavljene, njihova misija ne prestaje. Crveni nosovi Klaunovidoktori smatraju da je smijeh sad potrebniji nego ikad i na svojoj Facebook stranici daju sve od sebe da ga barem na trenutak donesu u domove diljem Hrvatske. Kroz videouratke klaunova dr. Zvekana, dr. Ludeka, dr. Žbunja, dr. Pistacije Točkić Crtić, sestre Livadić i drugih te javljanje putem Facebook Livea svakodnevno šire radost i pružaju dozu optimizma. Pratite ih i nasmijte se jer s klaunom niste sami te im pomozite da i dalje budu #noslonac.


 
Crveni Nosovi klaunovidoktori ove godine obilježavaju deset godina rada tijekom kojih uz pomoć umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha donose smijeh i radost malenima, a olakšanje i ohrabrenje velikima. Dosad su nasmijali više od 160.000 djece i starijih ljudi.

Možda te zanima... 5 savjeta klaunova doktora za sretnije djetinjstvo Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.