Školarci Slobodne aktivnosti 15. srpnja 2016.

Color, Run, Swim and Fun - sportsko-turistički projekt za djecu

Korcula - djeca
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U staroj gradskoj jezgri Korčule, 15. srpnja, održat će se Dječji dan koji uključuje edukativne i kreativne radionice za djecu (radionice izrade magneta i podmetača, radionicu Street arta)

COLOR RUN SWIM AND FUN jedinstveni je sportsko-turistički projekt u gradu Korčuli, održat će se 15. srpnja u organizaciji portala Djeca.hr.

Radi se o cjelodnevnom kolažu aktivnosti koje oživljavaju i aktiviraju cijeli grad kroz sportske, kulturne i zabavne sadržaje te potiču interakciju djece i odraslih, turista i otočana. U staroj gradskoj jezgri kraj plaže Spomenik održava se Dječji dan koji uključuje edukativne i kreativne radionice za djecu (radionice izrade magneta i podmetača s morskim motivima i motivima Korčule, radionicu Street arta i dr.). 

12 prijedloga kako provesti ljetne praznike

Korčula | Author: Promo Foto: Promo

Središnji događaj projekta je dječja plivačko-trkačka utrka – Aquatlon, u petak, 15. srpnja 2016. s brojnim zanimljivim i vrijednim nagradama. Utrka će biti organizirana u tri kategorije po dobi djece (6-16 godina), te podijeljene na djevojčice i dječake. Prijave za utrku primat će se na sam dan utrke u info kutku djeca.hr od 10 sati, a iznos startnine je 50 kn po djetetu. Organizirat će se i humanitarna utrka Roditelji djeci za odrasle i sve koji žele sudjelovati a prikupljena sredstva će se donirati udruzi po odabiru grada.

Dan će završiti brojnim zabavnim sadržajima za djecu i odrasle uz ples Malih Mažoretkinja Korčule i Starih bala koje će izvesti djeca iz dječjeg vrtića Korčula, te zabavom s koncertom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.