Prepustite se užitku hranjive salate od bijele ribe, kuhane na pari, brzo gotove i zdrave
Sastojci:
- 10 kiselih krastavaca
- 2 kisele paprike
- 1 kopar
- 1 list peršina
- 1 dl soka od limuna (prirod. svježi)
- 5 grama limunove korice
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
- 2 bijele ribe
Priprema:
1. Ribu narežite na komade pa ju skuhajte na pari. Krastavce i luk izrežite na tanje kolutiće, a papriku na trakice. Naribajte limunovu koricu i iscijedite sok. Kopar i peršin nasjeckajte na sitno.
2. U posudi pomiješajte krastavce, papriku, luk, maslinovo ulje, sjeckani peršin i kopar, limunov sok i koricu. Posolite, popaprite, dodajte kuhane komade ribe i pažljivo promiješajte. Salatu možete poslužiti i toplu i hladnu.