20. siječnja 2015.

Sigurne vožnje uz Kiddy i Recaro po još nižim cijenama

Sigurne vožnje uz Kiddy i Recaro po još nižim cijenama
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Top brandove dječjih autosjedalica Kiddy i Recaro nabavite po odličnim cijenama uz uštede do 520 kn.

Vaši mališani zaslužuju najsigurnije i najudobnije vožnje, a uz Kiddy i Recaro, sigurni ste da će vaši klinci biti zaštićeni na svakom putovanju. Mondo je snizio cijene odličnih autosjedalica, a platiti možete do 12 rata American Express i Diners karticama te MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke.

Uz Kiddy uštedite 520 kn

Kiddy je njemački brand koji već više od 30 godina čuva sigurnost djece diljem svijeta. Mondo vam predstavlja Kiddy GuardianFix pro2 autosjedalicu koja je veoma praktična jer spada u skupinu 1,2,3 pa je mogu koristiti djeca od 9 mjeseci do 12 godina (9-36 kg). Uz nju će vaše dijete biti osigurano zbog pojačane bočne zaštite, a Kiddy shock absorber apsorbirat će sve moguće udarce. Lako se montira s 3 točke uporišta pa prebacivanje u drugi automobil neće biti problem. Cijena je snižena za 520 kn, pa iznosi 2.099,99 kn. Možete je odabrati u sivoj i boji pijeska.

Recaro za samo 1.299,99 kn

Recaro čuva stogodišnju tradiciju vrhunskih sjedalica pa sigurnost vašeg djeteta uz njih nije upitna. Recaro Monza Nova 2 Saphir spada u grupu 2,3 i namijenjena je djeci od 3 do 12 godina, odnosno od približno 15 do 36 kilograma. Sadrži fiksne bočne oslonce za optimalnu zaštitu, a punjenje od pjene i dodatni jastučići poboljšavaju držanje glave i kukova. Učvršćuje se u 3 točke uporišta. Snižena cijena iznosi 1.299,99 kn.

Posjetite Mondo i provjerite cjelokupnu ponudu kvalitetnih i sigurnih autosjedalica provjerenih brandova poput Graco, Sparco, Peg Perego, Chicco i Brevi po odličnim cijenama.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.