Roditelji Zanimljivosti 23. lipnja 2016.

Slavna glumica vrištala u avionu dok je petogodišnji sin sve gledao

Selma Blair sa sinom
Foto: Instagram/Selma Blair
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zvijezda 'Okrutnih namjera' u zrakoplovu je pila mješavinu alkohola i tableta te je počela vrištati. Kada su sletjeli u Los Angeles, Selma je odvedena u bolnicu. S njom je putovao sin

Selma Blair sa petogodišnjim sinom Arthurom bila je u Meksiku, u posjetu njegovom ocu i njenom bivšem dečku, modnom dizajneru Jasonu Bleicku.

Glumica je u zrakoplovu miješala svoje lijekove i vino te je nakon nekog vremena napravila scenu, ispričali su svjedoci za Daily Mail. Pilot je stupio u kontakt s kotrolom leta kako bi izvijestio o ponašanju slavne glumice koja je počela vrištati

"On mi pali intimne dijelove! Ne daje mi jesti ni piti. Tuče me. Ubit će me!", vikala je Blair, dok ju je njen sin gledao u čudu. Kada su sletjeli na aerodrom u Los Angeles, po Selmu je došla hitna pomoć koja ju je na nosilima iznijela iz aviona. Paparazzi su Selmu fotografirali dva dana ranije, kada je sjedila na plaži dok se njen sin igrao s ocem u moru. Glumica je izgledala malaksalo i umorno. 

Jennifer Lopez djecu podučava kod kuće jer zbog turneja ne stignu u školu

Pročitajte vijesti na portalu 24sata

We're leaving on a jet plane. Dad is already asleep. Not for long. Bwahahahha . #fathersdayweekend

A photo posted by Selma Blair (@therealselmablair) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.