Roditelji Zanimljivosti 12. rujna 2019.

Saznaj tko su sretni dobitnici koji će posuditi glas za crtić 'Obitelj Addams'

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što smo vas tražili da nam pošaljete audio zapis muškog i/ili ženskog glasa s tekstom iz filma, odabrali smo dva dobitnika koji su osvojili sudjelovanje u crtanom filmu glasom i imenom u odjavnoj špici te pozivnicu za svečanu premijeru za cijelu obitelj!

Zamisli da povedeš svoju obitelj na svečanu premijeru novog crtanog filma 'Obitelj Addams', i na odjavnoj špici filma pojavi se tvoje ime! Sudjelovanjem u našem nagradnom natječaju imali ste priliku osvojiti upravo ovu zanimljivu nagradu.

Dobitnici su: Kendi Petra Blažeković i Marin Flegar. Čestitamo, a Studio će ih kontaktirati sa svim potrebnim informacijama.

U razdoblju od 4. do 10. rujna u 15 sati kroz obrazac u ovom članku slali ste nam audio zapis muškog i/ili ženskog glasa s pročitanim tekstom:
 
MATE  -  Muški glas (20-30 godina) - šašav, štreberski, nazalni izgovor, ne oštar
             Situacija : na vratima stravičnog dvorca, filmskoj ekipi vrata otvara Lurch (batler nalik na Freinkinsteina). Mate je tonski snimatelj koji se prepao,  okrenuo se i bježi niz stepenice.
 
        Tekst:   "Uh, ne…  Život je prekratak… Vidimo se!"
 
KENDI - Ženski glas (18 -30 godina) - ljupki i sladak, viši glas s šaljivom i pomalo nervoznom energijom.
              Situacija: Gomez Addams ulazi u kafić i naručuje kavu. Kendi je barmen I djeluje iznenađeno i pomalo prepadnuto.
 
         Tekst:  (drhtavim glasom)  "Imamo…"  (teško diše)  "… madagaskarsku kavu pečenu u pačuli ulju, s okusom hrasta, trešnje i joge"

Stručni žiri odabrao je dva dobitnika (muškarca i ženu), snimanje je 15. rujna tijekom dana u Zagrebu, prijavom potvrđuješ da možeš doći na snimanje, a sve detalje o točnoj lokaciji i terminu dobitnici će saznati putem e-maila i telefonskog poziva.

Pročitaj pravila nagradnog natječaja

Obitelj Addams u kinima od 31. listopada

Ako si mislila da je tvoja obitelj čudna, razmisli još jednom. Pred vratima je jedna od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih obitelji svih vremena - obitelj Addams. Ovog listopada u kina dolazi animirana obiteljska komedija koja prikazuje zgode i nezgode slavne obitelji.

Animiranu komediju su režirali Conrad Vernon i Greg Tiernan, a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Morticia Addams je vrlo odana mužu i djeci te je svojevrsno blijedo ljepilo koje drži obitelj na okupu. Zlobni, ali dobar Gomez Addams je strastveno zaljubljen u svoju suprugu te se jako uzrujava oko problema koje najčešće sam zakuha. Njihova kći Wednesday Addams je sjajna, ali uvijek loše raspoložena tinejdžerka koja ima dugu pletenu kosu i specifičan smisao za humor. Desetogodišnjak Pugsley Addams obožava upadati u probleme. Ujak Fester odnosno Fester Addams je veseljak dobre naravi koji je neprekidno u sukobu s zakonom.

Obitelj Addams ulazi u sukob se Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova te se pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih iz svojeg susjedstva. Nevolja nikada ne dolazi sama pa Addamsovima u goste dolazi bliža i šira obitelj što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

Kako će to završiti pogledaj u kinima od 31.10. Crtani film će biti sinkroniziran.

Zanimljivost: Obitelj Addams se prvi puta pojavljuje u obliku stripa 1938. godine. O obitelji Addams snimljeno je nekoliko filmova i serija, a možda je nepoznatiji istoimeni igrani film iz 1991. godine u kojem glavne uloge tumače Angelica Huston, Raul Julia, Christina Ricchi, Christopher Lloyd te Jimmy Workman.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.