Roditelji Zanimljivosti 23. veljače 2016.

Liječnici su mislili da ima zatvor, a rodila bebu na WC-u

beba noge
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama koja nije znala da je trudna, rodila je doma na WC-u nakon što su joj doktori u bolnici propisali laksative jer su mislili da je imala zatvor. Tri doktora nisu primijetila da je trudna devet mjeseci!

Nevjerojatna priča 20-godišnje Charlotte Bryant dolazi iz Walesa. Mlada mama rekla je da nije znala da je trudna, mjesečnice su bile redovne i nije osjećala micanje bebe u trbuhu. "Stvarno nisam imala pojma da sam u drugom stanju. Dobila sam nekoliko kila, ali sam mislila da jedem previše kolača", izjavila je za Metro.

Išla je na WC, a rodila bebu

Charlotte se žalila na bolove u leđima i čak troje doktora u bolnici nije shvatilo da je trudna! Tvrdi da su joj prvo rekli da ima upalu mišića i propisali joj lijekove protiv bolova, a nakon toga zaključak je bio da ima zatvor. Charlotte se vratila kući s velikom kutijom laksativa u prahu za liječenje zatvora i malo poslije osjetila je iznenadan poriv da ide na WC. Za par minuta, rodio se mali Joshua

"Sjela sam na WC i osjetila da nešto jako čudno događa. Bilo je kao da kakam, ali iz krivog mjesta. Osjetila sam potrebu za tiskanjem i kad sam pogledala dolje, vidjela sam lice koje me gleda. Bilo je potpuno nadnaravno", ispričala je za Mirror.

Tata je preko SMS-a saznao da je dobio sina

Na svu sreću, brat Adam je bio s njom kod kuće. Vrištala je da je rodila, a on joj je odgovorio da ne bude luda dok se nije stepenicama spustio do nje i vidio bebu u naručju. Pozvali su hitnu pomoć. Charlotte kaže da je Joshuu zamotala u ručnik prije nego su pozvali pomoć koja je stigla u kuću 10 minuta poslije. "Kroz vrata su ušla šestorica bolničara. Jedan od njih je prerezao pupčanu vrpcu, provjerio je li s nas dvoje sve u redu i odmah su nas odveli u bolnicu", priča mlada mama.

Joshua je rođen s 3,29 kilograma, ali su ga odmah primili na odjel intenzivne njege jer je ima infekciju u prsima. Sad je dobro.

Kako je Charlottin partner Daniel Hughes saznao da je postao tata? Poslala mu je sliku bebe u SMS poruci. Nesvakidašnja trudnoća za koju se nije ni znalo, dobro je završila i mladi par je presretan i zahvalan za sinu.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.