Roditelji Zanimljivosti 24. ožujka 2021.

Idealna prilika za izradu CEWE FOTOKNJIGE!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pisali smo o tome koliko su bitne uspomene na djetinjstvo i zajedničke obiteljske trenutke te što u odrasloj dobi znači podsjetiti se na taj sretni period života, članove naše obitelji, zajedničke obiteljske događaje, putovanja i trenutke zajedništva općenito.

Pogled na obiteljsku prošlost stvara nam osjećaj pripadnosti i vraća nas u neke priče koje su proživjeli naši najdraži ili koje smo i sami doživjeli. Fotografije pričaju priče, a samo jedna fotografija može nas vratiti u neka druga vremena, povezati nas s članovima obitelji i prijateljima i probuditi predivne emocije.

 | Author: Promo Foto: Promo

Stoga vam savjetujemo da sačuvate svoje najljepše priče, uživate u njima i ostavite ih svojoj djeci i narednim generacijama, bit će vam zahvalni i znat će to cijeniti, vjerujte nam. Jedan od najljepših načina čuvanja najdražih uspomena je CEWE FOTOKNJIGA. Ovaj format daje mogućnost da sačuvate uspomene na određeni period, primjerice prva godina djetetova života ili jedna zajednička godina cijele obitelji, putovanja, ljude, događaje ili što god da smatrate vrijednim čuvanja i dijeljenja s najdražima.

Do 28.3.2021. imate mogućnost izrade CEWE FOTOKNJIGE od 50 stranica za cijenu 26 stranica.

 | Author: Promo Foto: Promo

Izrada fotoknjige je vrlo jednostavna, a možete u izraditi uz pomoć besplatnog fotoprograma za računalo ili aplikacije za mobilni telefon. Ako svoju fotoknjigu izrađujete prvi put, donosimo i nekoliko korisnih savjeta i video uputu koja će vas uvesti u proces izrade koji je toliko jednostavan da ćete već nakon prve izrade postati pravi majstor dizajna fotoknjiga. Željet ćete sačuvati sve svoje dragocjene trenutke u fotoknjigama.

 | Author: Promo Foto: Promo

A u slučaju da vam bilo što nije jasno, Cewe tim stoji vam na raspolaganju i na društvenim mrežama pa se na Facebook i Instagram profilima možete obratiti vezano za sva eventualna pitanja ili nejasnoće.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.