Roditelji Zanimljivosti 10. travnja 2016.

Gibonni i Oliver: Omot za novi album radila su nam djeca

gibonni
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glazbenici su objavili zajednički album kojeg su nazvali 'Familija'. Upravo iz tog razloga su angažirali svoju djecu da naprave omot albuma

Nakon dugogodišnje stanke Zlatan Stipišić Gibonni (47) odlučio je s kolegom i prijateljem Oliverom Dragojevićem (68) objaviti zajednički album kojeg su nazvali 'Familija'. Upravo iz tog razloga su angažirali svoju djecu da naprave omot albuma.

"Fotografije je napravio je Davor Dragojević (36), a dizajn moja kći Tanja. Naslovna fotografija je iz 80 ih godina, a snimljena je u uvali pored Vela Luke. Na njoj se nalazi obitelj Dragojević. Svi pitaju gdje sam ja, a ja im odgovaram da ja mogu biti samo majmun na toj fotografiji", šali se Gibonni.

Od svakog prodanog albuma daruju 10 kuna

Gibboni kaže da u gotovo svim dosadašnjim pjesmama govori o svojim, ali i tuđim grijesima. "Čovjek neke stvari doživi, a neke proživi. Zna se desiti da mi se netko blizak povjeri, a ako se naježim i jednostavno proživim to tada to može postati moja inspiracija koju napišem u pjesmu", rekao je glazbenik koji je već godinama UNICEF-ov ambasador dobre volje. Naime, od svakog prodanog albuma Gibo i Oliver daruju deset kuna za SOS Dječje selo Hrvatska u Lekeniku. Gibonni s njima surađuje već tri godine.

"Bio sam u Lekeniku i iskreno sam bio fasciniran. Kad doma čitaš o tome je jedno, a družiti se s djecom ondje je potpuno drugačije. Osjećam se dobro zbog te suradnje, jednostavno sam osjetio da mi je tu mjesto",  kaže Gibo sretan što može pomoći. Album je predstavio i na Ininom štandu na ovogodišnjem zagrebačkom Auto Showu. Ondje se družio i sa dijelom štićenika SOS Dječjeg sela te im darovao konzolu Playstation.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.