Roditelji Zanimljivosti 21. lipnja 2016.

Gibon Kenti najavljuje neizvjesnu utakmicu

Ginon Kenti
Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otac maksimirske obitelji gibona prvo se zainteresirao za španjolsku vreću, no onda ju je odbacio i s velikom znatiželjom istražio hrvatsku

Pred gibona Kentija u Zoološkom vrtu grada Zagreba stavljene su dvije vreće s poslasticama ukrašene zastavama Hrvatske i Španjolske. Iz njegova ponašanja timaritelji su pokušali iščitati rezultat večerašnjeg velikog nogometnog sraza u Bordeauxu.

Otac maksimirske obitelji gibona prvo se zainteresirao za španjolsku vreću, no onda ju je odbacio i s velikom znatiželjom istražio hrvatsku. Upravo se iz nje na kraju poslužio voćem što prema djelatnicima Vrta najavljuje pobjednika.

"Zbog ponašanja Kentija mogli bismo dodatno strepiti od neizvjesnosti tijekom večerašnje utakmice, no sretni smo što ga i ovaj put, kao i prethodna dva, instinkt vodio ka pobjedi Vatrenih. U svakom slučaju, njegov je izbor i svojevrsna podrška djelatnika našeg Vrta reprezentaciji Hrvatske u borbi za nastup u osmini završnice Europskoga nogometnog prvenstva“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Tri vatrene navijačke obitelji koje su osvojile poklon pakete!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.