Roditelji Tatina zona 13. lipnja 2023.

Tata smislio kako u isto vrijeme malo odspavati i čuvati djecu

Foto: Facebook/Monica Weber
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova tata bio je jako umoran i morao je smisliti način kako malo odspavati, a u isto vrijeme paziti na djecu dok je njegova supruga u kupovini

Monica Weber, koja živi sa suprugom i njihovo četvero djece u američkoj državi Kolorado, bila je u kupovini kada je njezin suprug smislio sjajan plan. Kad se vratila kući, vidjela je svoju djecu kako sjede na podu i crtaju, a njezin suprug je zadovoljno drijemao na kauču, prekriven pokrivačem.

Njezin suprug Michael, medicinski tehničar vratio se kući s posla nakon 12- satne noćne smjene. njegova supruga je morala obaviti kupovinu, a njega je ostavila da pripazi na djecu.

Bio je jako umoran, a nije mogao ostaviti djecu bez nadzora i morao je smisliti neko zanimljivo rješenje, a u tome je i uspio. 

Michael je legao na kauč i rekao da će "pozirati" za njih, a njima je dao zadatak da se igraju slikara i da naprave "umjetničku sliku" na kojoj će biti on. Nagrada za najbolju sliku je bila čokoladica pa su djeca vrlo ozbiljno shvatila svoj zadatak.

Kad se njegova žena Monica vratila iz kupovine, ušla je u dnevni boravak i ugledala zanimljiv prizor. Michael je drijemao na kauču, a djeca su sjedila na podu i crtala tatu. Morala je ovo slikati i pokazati ostalima. 

Doris Pinčić Rogoznica Možda te zanima... Kako to izgleda kada muž čuva bebu? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.