Roditelji Tatina zona 20. lipnja 2016.

Iznenađenje na porodu: Poznati oskarovac nije znao spol djeteta prije rođenja

Eddie Redmayne Hannah Bagshawe
Foto: Simone Comi/Milestone Media/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Oskarovac i njegova supruga Hannah Bagshawe postali su male djevojčica Iris Mary Redmayne. Nakon što su objavili trudnoću, Eddie je izjavio da da će čekati do rođenja djeteta kako bi saznali spol

Oskarovac Eddie Redmayne i njegova supruga Hannah Bagshawe postali su roditelji prvi put. Iznenadila ih je mala djevojčica Iris Mary Redmayne prošlu srijedu. Eddie je ranije ove godine, na crvenom tepihu dodjele Oscara gdje je bio nominiran u kategoriji najboljeg glavnog glumca za film 'Dankinja',  izjavio da je jako uzbuđen i pomalo prestrašen zbog skorog dolaska bebe. Ovaj 34-godišnjak prošle je godine osvojio Oscara za film 'Teorija svega'.

Kad se najranije može otkriti spol djeteta?

Eddie i njegova supruga nisu htjeli znati spol djeteta do rođenja. Nakon što su objavili trudnoću, Eddie je izjavio da da će čekati do rođenja djeteta kako bi saznali spol. "To je jedno od velikih iznenađenja koje još postoji u svijetu", rekao je par mjeseci prije nadodajući da su počeli raditi listu stvari koja im treba prije odlaska u bolnicu i da je to jako duga lista. 

"Imamo snove o drvenih igračkama i svi nam govore: 'Da, počneš tako, ali završiš s iPhonom!"

Što sve treba vaše novorođenče?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.