Roditelji Tatina zona 20. rujna 2018.

Ponosni tata sa zaručnicom i kćerkicom izašao iz rodilišta

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što su samo dan prije prošetali centrom Zagreba držeći se za ruke, Slaven Bilić i njegova zaručnica Ivana Đeldum postali su roditelji malene djevojčice

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL Zaručnica 50-godišnjeg Slavena Bilića, 34-godišnja turistička menadžerica Ivana Đeldum izašla je iz privatnog rodilišta iz Zagrebu, a trener i bivši nogometni reprezentativac stigao je po svoju odabranicu i njihovo treće zajedničko dijete.

Bilić s Ivanom već ima dvogodišnju kćer Niju i četverogodišnju Sofiju.

Kako doznaje 24sata, djevojčica je rođena carskim rezom, a par se još uvijek dogovara oko imena. Slaven je tijekom poroda zaručnicu držao za ruku te se niti minute nije odvajao od nje.

muškarac, otac, djed, beba Možda te zanima... Je li muškarac u pedesetima prestar za dijete? Trudnoća

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Samo dan prije poroda prošetali su centrom Zagreba držeći se za ruke, a nakon šetnje zaputili su se na Cvjetni trg gdje su popili kavu.

Možda te zanima... Kasno očinstvo: Richard Gere očekuje dijete u 70. godini Roditelji

 | Author: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što se 2007. godine razveo s Andrijanom Bilić s kojom ima 22-godišnjeg sina Lea i 15-godišnju kćer Alani, Slaven je upoznao Ivanu 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

Možda te zanima... Baby boom: Koje sve poznate Hrvatice očekuju prinovu? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.