Roditelji Tatina zona 12. prosinca 2014.

Kako je Enis Bešlagić postao brkati tata?

Enis Bešlagić
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte kako glumac Enis Bešlagić izgleda na kraju naše 'brkate' akcije kojom smo u studenom htjeli pozvati muškarce da se pobrinu za svoje zdravlje

U globalnu akciju pod imenom Movember, u kojoj muškarci u studenom puštaju brkove kako bi upozorili na važnost borbe protiv raka prostate i testisa te drugih muških bolesti uključila se i Klokanica. Pozvali smo u prvom redu naše čitateljice da potaknu svoje muževe, odnosno partnere da počnu više brinuti o svom zdravlju, da puste brkove i sudjeluju u našem nagradnom natječaju u kojem smo tražili najboljeg brkatog tatu.

Tate u akciji

Među prijavljenim tatama, dvije vrijedne nagrade, koje su osigurali Philips i Nivea, na kraju su dobili muškarci koje su prijavile žene: Tanja Košić i Branka Pečurica. Cijelu je akciju podržao i popularni glumac Enis Bešlagić, tata desetogodišnje Asje i osmogodišnjeg Maka, koji je također cijeli prošli mjesec puštao brkove.

"Podržao sam vašu akciju jer cijeli život podržavam sve humanitarne akcije, zato što imam odgovornost prema društvu u kojem živim i što tim stvarima učim i svoju djecu. Također zato što od predsjednika Republike Hrvatske i čitatelja 24sata, kao i redakcije, imam nagradu Ponos Hrvatske za svoj humanitarni rad i svaki dan želim da to povjerenje i nagradu, koja mi je najljepša i najvažnija u životu, i opravdam", objasnio je Enis razloge zašto se kao poznati tata uključio u akciju Klokanice.

Na kraju - brijanje!

Brkati Enis na kraju akcije dobio je od Philipsa aparat za brijanje, kako bi svoje lice na najugodniji mogući način vratio u prvobitno stanje. 

Philips | Author: Promo Foto: Promo

Riječ je o naprednom električnom aparatu za vlažno i suho brijanje Shaver series 9000, čija jedinstvena tehnologija za prepoznavanje kontura pruža izvanrednu pokrivenost svake konture lica, a sustav V-Track vodi dlačice u najbolji položaj za rezanje kako bi se osiguralo najglađe brijanje. 

Pogledajte i ostale Philipsove aparate za brijanje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.