Roditelji 14. ožujka 2022.

Tata Josip: "Za mene je biti tata najveća sreća na svijetu, to je bezuvjetna ljubav"

Foto: Privatni album

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Josipa Škaleca, finalista u kategoriji Tata koji premata, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Super Tatu! Tko je on?

Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 3 kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač.

Pročitaj što je o očinstvu rekao finalist u kategoriji Tata koji premata i pomozi nam da odaberemo Super Tatu!

Tata koji premata: Josip Škalec

Što za Vas znači biti tata i što ste novo naučili o sebi kada ste postali tata?

Za mene je to najveća sreća na svijetu, za mene to znači bezuvjetna ljubav. Naučio sam kako biti bolja osoba i kako biti primjer svojim sinovima. 

Što Vam je najdraže u ulozi tate, kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom obitelji?

Najdraži su mi njihovi zagrljaji i osmijesi, a najviše volimo provoditi vrijeme igrajući se i skakajući! 

Koji Vam je najljepši trenutak s djetetom u danu?

Najljepši trenutak u danu mi je jutarnje buđenje, nježan glasić mlađeg sina koji me budi i govori "taataaaaa" (ima 17 mjeseci).

Što biste poručili drugim očevima?

Dragi očevi, čuvajte, mazite i pazite svoju djecu. Uživajte s njima. Svaki slobodan trenutak provedite s njima. (Pre)brzo će odrasti.

Pitali smo i mamu zašto je Josip Super Tata....

Zašto je Vaš suprug/partner Super Tata? 

Moj suprug je super Tata jer to zaista i je. On spada pod sve tri Vaše kategorije, pun je ljubavi, strpljenja i pažnje. Spretan je u oblačenju, presvlačenju, prematanju, igranju. Najbolji je istjerivač paukova i čudovišta, naš tata spasioc! 

Koliko Vam partner olakšava svakodnevne obaveze?

Moj suprug je trenutno doma s djetetom, a ja radim. Od kada je tata doma ja nemam nekih obaveza. On kuha, on posprema, djeca su čista i sita, pa ostatak popodneva provedemo u igri i zabavi.

Glasaj za Super Tatu Josipa!

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje će krenuti uskoro odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji.Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.