Roditelji Stručnjaci pišu 21. rujna 2020.

Besplatni webinar s jednom od najboljih stručnjakinja za razvoj djeteta

1/3
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Preuzmite besplatni video webinar s Irenom Orlović i otkrijte kako se povezati sa svojim tinejdžerom tijekom krize. Vrijedni savjeti o emocionalnim potrebama vašeg djeteta usred pandemije COVID-19 čekaju vas u video webinaru kojeg vodi Irena Orlović, jedna od najboljih hrvatskih stručnjakinja za razvoj djeteta.

Nakon što je rodila djevojčicu s teškoćama u razvoju, Irena je učinila sve što je bilo u njezinoj moći da potakne razvoj svog djeteta. Kroz iskustvo rada s kćerkom uvidjela je da u Hrvatskoj nedostaje kako svijesti tako i literature iz područja ranog poticanja emocionalnog i intelektualnog razvoja te okupila stručni tim i osnovala Harfu, nakladničku kuću koja je specijalizirana za objavljivanje literature iz tog područja u kojoj djeluje kao vlasnica i urednica.

Irenu je upravo rad s njezinom curicom potaknuo da se dodatno educira i da shvati da je to prostor u kojemu može nešto ponuditi i široj zajednici pa je tako završila petogodišnje obrazovanje iz područja neuro-lingvističke psihoterapije.

 | Author: promo Foto: promo

Irena je ove godine u Splitu osnovala prvu privatnu osnovnu školu utemeljenu na neuroznanosti, Škola za budućnost – Harfa. Uz fundamentalne vještine, učenici će u njoj stjecati i vještine novog doba koje se temelje na socio-emocionalnom razvoju, i to zahvaljujući istraživačkom konceptu predavanja u kojima su učitelji u ulozi motivatora.

Proglašena je poduzetnicom godine u kategoriji socijalnog poduzetništva na natječaju u organizaciji Udruge poslovnih žena Hrvatske Krug.

Jeste li znali da djetetov mozak pomalo raste svaki put kad razgovarate s svojim djetetom?

Način na koji roditelji danas komuniciraju sa svojom djecom oblikovat će ih kao pojedince u budućnosti. Glas koji djeca danas čuju od roditelja glas je koji će ostati uz njih čitav život. Zbog toga je izuzetno važno naučiti kako pravilno komunicirati.

U ovom videu će vam Irena, jedna od najboljih stručnjakinja za razvoj djece, otkriti kako doprijeti do djetetovog srca, kako ostati povezan sa svojim tinejdžerom u doba krize i kako pomoći djetetu da izraste u uspješnu osobu s razvijenom dobrom slikom o sebi i razvijenom samosvijesti.

Video je dostupan svim korisnicima Mastercard® kartica za besplatno preuzimanje na priceless.com. Video možete i pokloniti odabranoj osobi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.