Roditelji Sretna mama 09. listopada 2023.

Sredi misli, sredi život - prva u nizu radionica koja ti može pomoći da budeš sretn(ij)a mama

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Željeli mi to priznati ili ne, uloga mame je uloga koja je pod stalnim teretom očekivanja, uvjerenja, vanjskih pritisaka, kritike i osude. A sve počinje već za vrijeme trudnoće. Kao rezultat toga mnogo mama osjeća krivnju. Jer mama mora biti savršena mama.

Od mame se očekuje da ima savršenu karijeru, da se brine o sebi, da bude fizički aktivna, da ima društveni život i da je uvijek vesela i sretna. Nažalost, u toj nemogućoj kombinaciji mame su naprosto iscrpljene i preopterećene.

U svemu tome mame su zaboravile da preuzimanjem te uloge one nisu prestale biti zasebne osobe koje imaju svoje želje, težnje, strasti i snove. A upravo to se mnogim mamama dogodi. A kada se i pojavi strast i želja za nečim drugim, nastupa ogroman osjećaj krivnje.

Kako bi krenule putem ispunjena i zadovoljstva bez krivnje, važno je da mame uvide da majčinstvo nije nešto što se razvija samo od sebe. Ono se uči i razvija. I potrebno je vrijeme da se ono razvije i netko tko će mamu voditi na njezinom putu. A prvi korak u tome je da mama naučiti voljeti sebe, prihvatiti sebe kakva je i maknuti brojne blokade koje su nastale zbog očekivanja i ideala koje joj nameće društvo. Upravo će joj u tome pomoći dvije mame i stručnjakinje koje su oblikovale svoja silna znanja i preko 15 godina iskustva u radionice koje će pružiti mamama svu potrebnu podršku i pomoć.

 | Author: Promo Foto: Promo

O ciklusu radionica Sretna mama = Skladna obitelj

Ciklus se sastoji od 5 radionica:

1.radionica: SREDI MISLI, SREDI ŽIVOT

2. radionica: OD SVAĐE DO RAZGOVORA

3.radionica: BUDI SVOJA NAJVEĆA PODRŠKA

4.radionica: KAKO STVORITI VRIJEME ZA SEBE

5. radionica: MAMA BURN OUT

Radi se interaktivnim radionicama s kojih će svaka polaznica otići ne samo s hrpom znanja nego o i praktičnim alatima koje će odmah moći primijeniti u svakodnevnim izazovnim. situacijama. Radionice vodi Iva Brčić, mag. soc./phil. i Sandra Pavičić, family coach

Teme 1. radionice SREDI MISLI, SREDI ŽIVOT

- osvijestite svoje misli i osjećaje koje potiču u vama

- da prepoznate svoja uvjerenja ili ona koja ste nesvjesno usvojile

- da otpustite uvjerenja koja vas koče

- da osvijestite svoje snage i sposobnosti

- da napravite prvi korak na putu prema istinski Sretnoj mami bez krivnje

Radionica Sredi misli, sredi život održat će se u subotu 14.10. u 10 sati na adresi Kukuljevićeva 15 u Zagrebu.

Cijena jedna radionice je 17 eura, a paket 5 radionica je 73 eura.

Za sve dodatne informacije i prijave javite se na najsretnijabeba@gmail.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.