Roditelji Sretna mama 20. svibnja 2016.

Princeza biciklom vozi djecu u školu

Princeza Mary s djecom
Foto: Instagram/jlo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Princeza Mary u braku sa suprugom princom Frederikom ima četvero djece. Nedavno je oduševila njezina slika na kojoj blizance Vicenta i Josephine vozi biciklom u školu

Princeza Mary, supruga princa Frederika i nasljednika danskog prijestolja, jedna je od aktivnijih članova danske kraljevske obitelji. 

44-godišnja princeza Mary u braku sa suprugom princom Frederikom ima četvero djece, 5-godišnje blizance Vicenta i Josephine, 10-godišnjeg Christiana te 8-godišnju Isabellu. Bračni par vjenčao se 2004. godine, upoznali su se u pubu za vrijeme sydneyjske olimpijade.

Princeza Mary, rođena Australka, u javnosti je poznata kao požrtvovana majka i supruga. Tako se često u javnosti mogu vidjeti njezine slike sa djecom. 

Nedavno je oduševila njezina slika na kojoj blizance Vicenta i Josephine vozi biciklom u školu. Jednostavno obučena princeza uživa u proljetnom danu u Kopenhagenu. 

Mame na Internetu poludjele za ovim dječjim kolicima

Iako pripada europskom plemstvu, princezu Mary ništa ne može spriječiti u njezinoj jednostavnosti, čak i po zimi i niskim temperaturama ona poput svojih sunarodnjaka vozi djecu biciklom u školu. 

Looks like Ziggy joined Mary with picking up the twins on 8th January 2016 ❤️❤️

A photo posted by Crown Princess Mary Elizabeth (@crownprincessmaryofdenmark) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.