Roditelji Sretna mama 20. svibnja 2016.

Prekrasan način na koji je Celine Dion djeci rekla da je tata preminuo

celine
Foto: Instagram/jlo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna pjevačica otkrila je prekrasan način na koji je priopćila sinovima, 5-godišnjim blizancima Nelsonu i Eddyju da njihovog tate, René Angélila, više nema

Poznata pjevajčica otkrila je kako je priopćila sinovima da je tata preminuo. 48-godišnja Celine Dion bila je u braku s Rene Angélilom od 1994. godine. Glazbeni producent je umro u siječnju u 73. godini nakon duge borbe s rakom grla. Céline i Rene imaju tri sina: 15-godišnjeg Rene-Charlesa i 5-godišnje blizance Nelsona and Eddya.

U intervjuu za ABC News otkrila je kako je sinovima rekla da je tata preminuo. "Prije nego sam im rekla da tate više nema, podsjetila sam ih na naš razgovor kako se svi razbole. Onda sam ih upitala sjećaju li se crtanog filma 'Nebesa'. Rekli su da da, da je Ellie otišao gore s balonima. Ja sam im rekla da je danas i tata otišao gore. Bio je jako bolestan. Gore je dobro. Proslavit ćemo jer tatu više ništa ne boli​", izjavila je u emotivnom intervjuu. 

U Disneyevom filmu 'Nebesa' glavni lik Ellie umre i 'otputa' u nebo s balonima. Zato su i Céline i dječaci pustili balone u nebo u čast Renéu.

6 slavnih mama iskreno o svom pobačaju

Kako smrt roditelja utječe na dijete?

Zbog čega smrt roditelja teže pogađa djecu predškolske i rane školske dobi, nego stariju objašnjava dr.sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatar, subspecijalist dječje psihijatrije. Pogledajte video i saznajte kako pomoći djetetu da se nosi s ovim velikim gubitkom. 

Pięknie razem wyglądają.. ❤ #celinedion #celinedionfamily #family #love

A photo posted by Mikołaj Janek (@mikolajjanek) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.