Roditelji Sretna mama 11. svibnja 2019.

missMAMA proslavila Majčin dan uz dječji zbor i srce s porukama

1/4
Foto: Filip Kos/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U missMAMA korneru powered by Persil, klinci i klinceze su pisali svojim mamama najljepše poruke koje su zalijepili na veliko srce kojim želimo poslati majkama svu ljubav koju zaslužuju

365 dana u godini tvoja majka je tu za tebe, podržava te riječima i djelima.  Svoju majku možemo razumjeti tek kad sami postanemo roditelji. Sigurno si čula ovu tvrdnju, a ako si mama, razumiješ je. 

Majčin dan je i dan koji slavi i najvažniju ulogu u tvom životu, dan kad ti tvoji mališani pišu najljepše poruke i čestitaju tvoj dan.

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL

I missMAMA slavi Majčin dan! U missMAMA korneru powered by Persil, klinci i klinceze su pisali svojim mamama najljepše poruke koje su zalijepili na veliko srce kojim želimo poslati majkama svu ljubav koju zaslužuju. "Moja mama je najbolja. Sretan ti tvoj dan. Moja mama je moje sunce. Draga mama umorna si i razumijem to. Volim te i želim ti pomoći. Mama je super." samo su neke od poruka koje su svoje mjesto našle na velikom srcu. 

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL

Dok s klinci ispisivali poruke i crtali, nastupio je i dječji zbor Allegro koji je svojim nastupom zabavio i rasplesao brojne posjetitelje. Nizala se pjesma jedna za drugom, a make up artistica Natali je svojom vještom rukom iscrtavala lica i ruke najmlađima s njihovim omiljenim likovima, Mickey Mouse, Spiderman, jednorog, lavovi i tigrovi... Puno pjesme, zabave, smijeha, balona i bombona.... zabavi bilo kraja. 

Još uvijek nas stigneš posjetiti naš korner, napisati poruku mami i zalijepiti je na veliko srce! Čekamo te u City Centeru one West u do 21 sat.

Draga mama želimo ti sretan tvoj dan! 

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Foto: Filip Kos/PIXSELL

Proslavi s nama Majčin dan i pošalji poruku ljubavi najvažnijoj osobi - svojoj mami!

Osvoji poklon paket Henkel proizvoda

Također, možeš sudjelovati u našem nagradnom natječaju i osvojiti poklon paket Henkel proizvoda. 

Napiši najljepšu poruku svojoj mami i pošalji nam je od 9. do 19. svibnja kroz obrazac u ovom članku. Deset najljepših poruka osvojit će Henkel poklon paket (omekšivač Silan sensitive, Persil duo-caps sensitive i Persil sensitive gel). 

Možda te zanima... Pošalji najljepšu poruku mami i osvoji poklon paket! Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar chris09
    chris09

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501  -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com Moje ime je Christian Hofman. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je dao dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svoju bivšu ženu sa njegovom čarolijom ljubavi i magije. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moja supruga stvarno varala i tražila razvod, ali kad sam naišla na e-poštu Dr..nosakarea na internetu o tome kako je pomogao tolikom broju ljudi da se vrate i pomognu popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam svoju situaciju i onda sam tražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, on mi je rekao da će mi pomoći u mom slučaju i da sada slavim jer se moja supruga potpuno promijenila na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je dr ..nosakhare pravi čarolija. POTREBNA POMOĆ? KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com možete ga dodati i na Whats-app: +2349083639501 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu. I to je savršeno u vašem odnosu. Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? Rješenje financijskih problema? Slaba erekcija i brza ejakulacija? rješenje bolesti i bolesti tijela Želite biti promovirani u svom uredu. Rješenje problema razvoda? Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.