Roditelji Sretna mama 23. rujna 2020.

Marijana Batinić objavila prvu fotografiju kćerkice i otkrila ime

Foto: Instagram/marijanabatinic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Televizijska voditeljica Marijana Batinić prvi put se oglasila od porođaja objavivši prvu fotografiju djevojčice i otkrivši kako je petogodišnjoj Eni na svijet stigla sestrica Roza

Voditeljica Marijana Batinić na društvenim je mrežama podijelila prvu fotku svoje druge kćerkice i otkrila predivno ime. Svojom emotivnom objavom poželjela je dobrodošlicu svojoj kćeri.

"Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla", napisala je voditeljica na svojim društvenim mrežama i objavila prvu fotografiju nakon rođenja druge kćeri, koja je dobila ime Roza prema želji svoje prve kćeri Ene.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"Zadnju riječ imat će kći Ena. Osim ako ne bude inzistirala da joj se sestra zove Elza, što joj se ovih dana vrti po glavici", ispričala je tada za Story i otkrila kako će, za razliku od prvog porođaja, ovaj put roditi prirodnim putem, a tada se nadala da će porođaju prisustvovati i suprug. 

U objavi se zahvalila na lijepim željama povodom rođenja druge kćerkice, ali i osoblju Petrove bolnice u kojoj je malena stigla na svijet.

Da će postati majka po drugi put, Marijana je otkrila prije pola godine. 

"U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.