Roditelji Sretna mama 10. lipnja 2022.

Majka troje djece rekla je da više ne pegla i ne slaže dječju odjeću i naišla na lavinu kritika

Foto: Shutterstock ;Majka troje djece rekla je da više ne pegla i ne slaže dječju odjeću i naišla na lavinu kritika
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Ja sam 'lijena mama' - odbijam slagati odjeću svoje djece, ali imam svoje razloge"

Majka po imenu Mai Zimmy, podijelila je video u kojem govori kako pere rublje svoje djece, no više ga ne slaže

"Pranje rublja oduzima toliko vremena, a kada morate i slagati odjeću male djece, čini se da vam oduzima cijeli tjedan", rekla je u TikTok videu usmjerenom na njezinih gotovo 60.000 pratitelja. Iskreno, pranje rublja i nije tako loše, kaže, ali ono što joj se ne sviđa je slaganje odjeće. Mai je otkrila da više ne ulaže nepotrebnu energiju u rublje svoje djece. "Dakle, moj trik je da jednostavno više ne slažem dječju odjeću jer, istina, moje trogodišnje dijete ne mari što mu ja ne peglam i ne slažem odjeću", objasnila je.

@maizimmy #stitch with @maizimmy lay back and relax while the tots entertain themselves for an hour 🥳 #momhack #momhacks #motherhood #momsoftiktok #lifehacks ♬ original sound - Mai Zimmy

No, pokazala je da i dalje sve odlaže na zadano mjesto; samo što roba nije složena. "Na primjer, sve majice idu ovdje", rekla je. "Ova majica je bila u ladici i nikad nije bila složena, a odjeća im se niti ne gužva, pa koga je zapravo briga što nije složena?", kaže pokazujući jednu majicu svog trogodišnjaka. Zaključila je da njezin način pranja rublja štedi vrijeme koje onda može provesti sa svojom djecom. 

U opisu videa, mama je napisala da joj je bilo jasno da će njezina metoda "uznemiriti" neke ljude. "Moja anksioznost mi to nikada ne bi dopustila", komentirala je jedna komentatorica ispod videa."Ne vjerujem u dio da se odjeća ne gužva'", napisao je drugi zabrinuti korisnik.

Međutim, mnogi su je pohvalili jer što radi ono što smatra da je najbolje. "Nije lijena mama. Pametna mama!!", dodala je jedna korisnica. Druga je priznala da jednostavno stavlja svoje čisto rublje na hrpu i odatle uzima dok ne dođe vrijeme za ponovno pranje odjeće. 

Možda te zanima... Mama otkrila koliko često pere ručnike i razljutila ljude na društvenim mrežama Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.