Roditelji Sretna mama 29. ožujka 2022.

Kako ekrani utječu na djecu? Prijavi se na besplatnu radionicu za roditelje

Foto: Shutterstock ; Ovisnost o ekranima je stvarna
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Najsretnija beba Hrvatska je pokrenula EU projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE koji provodi u partnerstvu s udrugom Abeceda roditeljstva, OŠ Mihaela Šiloboda i dječjim vrtićem Čarobna kućica je pokrenula cjelogodišnji EU projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE

Najsretnija beba Hrvatska vas poziva da im se pridružite u srijedu, 30.3. u 19 sati, na besplatnoj online radionici na temu Utjecaj malih ekrana na djecu. Radionica je namijenjena za roditelje djece od 1 do 6 godina.

Teme koje će biti obrađene su:

- Utjecaj malih ekrana na dječji razvoj.

- Kada uvesti male ekrane.

- Vremenski okvir za male ekrane.

- Kako umanjiti negativne utjecaje malih ekrana.

Za sve dodatne informacije i prijave na radionice javite se na najsretnijabeba@gmail.com

Najsretnija beba Hrvatska je pokrenula EU projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE koji provodi u partnerstvu s udrugom Abeceda roditeljstva, OŠ Mihaela Šiloboda i dječjim vrtićem Čarobna kućica je pokrenula cjelogodišnji EU projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE.

 | Author: Promo Foto: Promo

U sklopu projekta će se:

- Izraditi mapiranje potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama u svrhu međusobne suradnje te razvoja zajedničkih programa i usluga prijavitelja, partnera, lokalnih institucija i drugih OCD-ova što će doprinijeti razvoju civilnog društva u Hrvatskoj.

- Izraditi 2 programa za rad s roditeljima te s nastavnicima/odgojiteljima u kriznim situacijama.

- Izraditi 10 videa za podršku roditeljima u kriznim situacijama te za veću vidljivost udruga.

- Izraditi priručnik za krizno komuniciranje učitelja i odgojitelja.

- Provesti 50 besplatnih online radionica za roditelje. Na njima će dobiti znanja i alate koji će im pomoći da se lakše nose sa stresnim i izazovnim situacijama.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.