Roditelji Sretna mama 12. veljače 2015.

Iznenadite dragog originalnim besplatnim poklonom!

valentinovo kuponi
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki muškarac je bar jednom sigurno poželio dan slobodan od PMS mušica, druženja s punicom ili bilo kakvog prigovaranja. Vjerojatno bi ponekad najradije rekao i 'Ne, danas ne idem u shopping!' Sad mu imate priliku to i pokloniti

Povodom Valentinova svim čitateljicama Klokanice donosimo poklon s kojim ćete zasigurno razveseliti svoju mušku polovicu! Na karticama koje isprintate nalaze se zadaci koje vi morate ispuniti kada ih vaš partner odluči iskoristiti. Time ćete ga razveseliti, olakšati svakodnevicu ili uljepšati dan - i to ne samo na Valentinovo. Pripremili smo vam čak 16 kartica!  

Jedna kartica je prazna - to je Joker kartica. Tu pustite mašti na volju. Ako se ne želite previše 'usositi', izaberite samo neke od kartica. Ali kada mu ih poklonite, nema uzmicanja. Morate ispuniti svoje obećanje. Ako je na TV-u Liga prvaka i on baš tada poželi gledati utakmicu i iskoristi karticu 'Na TV-u u je tekma' koju ste mu poklonili, nema vam druge nego sjesti pored njega i pogledati utakmicu. 

Kartice isprintajte, napišite poruku i poklonite svojim boljim polovicama idealan poklon povodom Valentinova! 

Iznenadite dragog originalnim poklonom PREUZMITE

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.