Roditelji Sretna mama 21. kolovoza 2014.

Anketa: Oko čega se najčešće svađate otkad imate dijete?

par svađa
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odgoj djeteta donosi razne nove izazove i za partnerski odnos. Koje su najčešće teme vaših svađa otkad ste postali roditelji? Ispunite našu mini-anketu i pogledajte oko čega se najčešće svađaju drugi parovi!

Nakon rođenja djeteta mijenja se i odnos među partnerima. Mijenjaju nam se navike, prioriteti, način na koji provodimo vrijeme, stvari na koje trošimo novac, teme o kojima razgovaramo. U skladu s tim, mijenjaju se i teme naših svađa

Među ponuđenim odgovorima u našoj anketi označite oko čega se vi najčešće svađate, a dodatne komentare napišite nam na forumu!

"Jednom kada dijete uđe u obitelj, lako je zanemariti odnos između partnera. Međutim, partnerstvo žene i muškarca nije nešto što je samo po sebi razumljivo; ono se razvija i gradi svakim trenutkom u danu. Partnerski odnos odgovornost je i muškarca i žene. Želja za njegovanjem i održavanjem odnosa s obiju strana, prvi su korak prema bliskosti i intimnosti žene i muškarca nakon rođenja djeteta", kaže psihologinja Natalija Stanković.

Pročitajte kako poboljšati partnerski odnos nakon rođenja djeteta!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.