Roditelji Sretna mama 09. rujna 2020.

DOBRO trajni naresci savršen su odabir za slasnu školsku užinu!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama želi samo najbolje za svoju obitelj, osobito kada je u pitanju prehrana djece, a u istraživanju 'Odabrale mame' hrvatske mame su u 2020. godini proglasile DOBRO trajne nareske najboljim izborom za njihovu obitelj*.

DOBRO proizvodi izrađeni su od sastojaka uzgojenih na slavonskoj zemlji. Minimalno se procesuiraju te ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, soju i gluten, što ih čini pogodnima za sve skupine potrošača, a sam proces proizvodnje ne uključuje postupak dimljenja. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa uz pomoć najsuvremenije tehnologije ključni su za stvaranje prepoznatljivog okusa i garanciju kvalitete.

 | Author: Promo Foto: Promo

Pogledaj kako nastaju DOBRO trajni mesni proizvodi, od zrna do finalnog proizvoda

Širok asortiman DOBRO proizvoda zadovoljiti će svačiji ukus. Trajne salame Čajna, Zimska i Milano neizostavan su sastojak zdrave i ukusne užine za vaše školarce, dok će Napoli salama s paprom te Slavonska i Kulen zadovoljiti ljubitelje pikantnijeg okusa. Pečenica je pravi fit hit jer sadrži visoki udio proteina i niski udio masti, mekana i sočna buđola iznenaditi će vaše nepce, dok će slanina i rolana panceta dati savršenu aromu brojnim receptima. Posebno treba istaknuti DOBRO pršut čiji su jedini sastojci svježe meso slavonske svinje i malo jadranske soli. Sazrijeva minimalno 400 dana, laganog je okusa i visokih nutritivnih vrijednosti zbog čega se preporučuje svim skupinama potrošača. DOBRO trajne mesne proizvode možete pronaći u svim većim trgovačkim lancima, a koji vam je najbliži provjerite ovdje.

Kako bi obilježili početak nove školske godine i nagradili svoje vjerne kupce, brend DOBRO prvih 100 kupaca koji kupe bilo koji DOBRO proizvod i ispune web obrazac nagrađuje rasporedom sati i naljepnicama za bilježnice. U nagradnom darivanju možete sudjelovati ispunjavanjem podataka na ovom linku.

 | Author: Promo Foto: Promo

* ‘Odabrale mame’ prvo je hrvatsko istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama u kojemu ocjene daju isključivo hrvatske mame, a ocjenjuje se zadovoljstvo korištenjem, okus proizvoda, procijenjena vrijednost za uloženi novac te namjera preporuke proizvoda. Na temelju tih kriterija hrvatske mame proglasile su DOBRO trajne nareske najboljim izborom za njihovu obitelj u 2020. godini.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.