Roditelji Sretna mama 13. kolovoza 2023.

'Djeci mojih prijatelja: Volim vas kao da ste moja!'

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prijateljstvo je najjača sila u svemiru, a koliko je zaista jaka ta ljubav, jedna je prijateljica odlučila napisati u kratkom pismu. Njezine emotivne riječi prenosimo u nastavku...

"Sinu moje prijateljice:

Nadam se da znaš koliko te volim. Nisi moj, ali volim te kao da jesi. Nisi mi nećakinja ili nećak po krvi, ali jesi po izboru! Ti si dijete moje odabrane sestre, a to znači da posjeduješ djelić mog srca i uvijek ćeš ga imati.

Ja sam tvoja najveća obožavateljica. S ponosom te gledam kako rasteš. Uživam u svakoj minuti provedenoj s tobom. Ponosno gledam kakva osoba postaješ.  Volim način na koji se smiješ i kako se smiješ. Sviđa mi se što u tebi vidim ono najljepše od tvoje mame i tvog oca. Ti si toliko slična njima, a istovremeno toliko svoja.

Čvrsto vjerujem u "bonus" mame. Moja djeca imaju tvoju mamu, a ti mene. Vjerujem joj da voli moju djece poput svoje. Kad život postane težak ili kompliciran, uvijek sam udaljena SMS ili poziv.

Obećanjem, čuvat ću ti leđa kad dođeš u te teške godine. Zaglavio si na zabavi bez  sigurnog vozača? TAMO SAM u sekundi. Nema osuda, nema pitanja...Trebaš nekoga za razgovor jer je život težak i kompliciran? Odmah ću doći. Gladan si? Moj frižider je vaš frižider, a moja pizza vaša pizza. Uvijek ću ti čuvati leđa. I to stvarno mislim.

Možda te zanima... Emotivno pismo samohrane majke: "Ovo su četiri stvari koje samohrani roditelji zaista žele i trebaju od tebe!" Roditelji

Sigurno ću zaplakati na tvojoj maturi. Ja ću biti ona od tvoje mame koja je zaboravila staviti vodootpornu maskaru i izgleda kao da se upravo potukla sa susjednim stolom. Ne mogu ni zamisliti svoj ponos na dan kada se vjenčaš ili kad ćeš držati vlastito dijete u naručju. Ja ću uvijek biti tu, kao podrška i ljubav.

Ponosna sam na tebe. Bez obzira na to što radiš i koliko godina imaš, uvijek ću se sjećati kad si bio mala sićušna loptica radosti. Uvijek ću se sjećati dana kad mi je tvoja mama rekla da je trudna. Tako se jasno sjećam te radosti da ju gotovo mogu dodirnuti. Sjećam se načina na koji te je mama gledala dok te je držala u naručju. Gledala te je kao čudo i još uvijek to čini. Mijenjala sam ti pelene (oprosti), držala ti bočice, i čvrsto te zagrabila kada bi pao i ogrebao koljeno u parku. I jednako tako čvrsto ću te uhvatiti kada kod u životu "padneš".

Tvoja mama je zaglavila uz mene doživotno, a i ti si.

Volim te.

Teta Jasmina."

Možda te zanima... Emotivno pismo majke o odrastanju: 'Ponosna sam na nevjerojatnog čovjeka kojeg sam odgojila!' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.