Roditelji 03. srpnja 2023.

Ove žitarice su omiljeni izbor djece. Evo zašto ih biraju i mame za mališane

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mame uvijek znaju najbolje i zato smo u suradnji s Linom okupili missMama čitateljice koje su imale priliku isprobati Lino Pillows žitne jastučiće. Ovaj omiljeni doručak mališana pokazao se omiljen i mamama koje su ga nagradile odličnom ocjenom 4,9

Doručak je najvažniji obrok u danu. Bez obzira na dob, redovit i cjelovit doručak važan je iz nekoliko razloga, a ponajprije zato što organizmu osigurava energiju potrebnu da izdrži sve izazove i obaveze u danu. Mnogi zbog obaveza i ubrzanog tempa života preskaču doručak, što nipošto ne bi trebalo raditi. Zato je Lino osmislio hranjiv i ukusan obrok u obliku žitarica koji se priprema u svega nekoliko sekundi - koliko je potrebno da žitarice istresete u zdjelicu i dodate mlijeko.

Riječ je o Lino Pillows žitnim jastučićima od pšenice i riže s punjenjem od ukusne Lino Lade. Lino žitni jastučići savršen su izbor za one koji ne mogu odoljeti dobroj kombinaciji mlijeka i lješnjaka. U jednoj zdjelici doručka nalazi se sva punoća okusa, a birati možete između milk i nougat pakiranja. 

 | Author: Lino Foto: Lino

Iako ovaj doručak obećava mnogo, zanimalo nas je hoće li Lino Pillows odobriti i missMama čitateljice. Upravo zato smo naše čitateljice pozvali da sudjeluju u velikoj recenziji Lino Pillows milk i Lino Pillows nougat žitarica koje smo organizirali u suradnji s Linom. 10 odabranih mama imalo je priliku isprobati dvije verzije Lino Pillows žitnih jastučića te s nama podijeliti svoje dojmove.

 | Author: Kremasti namaz ''upakiran'' u žitarice je po svemu sudeći zadovoljio i najistančanija sladokusna nepca, jer missMama čitateljice su Lino Pillows žitarice ocijenile visokom ocjenom 4,9!

 

 

Navike mama

Većina mama je Lino Pillows žitarice jela za doručak i to u kombinaciji s mlijekom, no bilo je i onih koje su Pillows jastučiće jele bez mlijeka, kao grickalicu. 

Da je Lino Pillows jastučiće lako pripremiti složile su se sve mame, kojima se svidjelo upravo to što u samo nekoliko sekundi na stolu imaju spreman obrok. Također, sve mame su se složile kako će nastaviti s konzumacijom Lino Pillows žitnih jastučića. 

Zašto mame vole Lino Pillows žitarice?

Prvi kriterij koji su mame trebale ocijeniti bila je hrskavost Lino Pillows žitnih jastučića. Da su zadovoljne hrskavošću, potvrdile su sve mame. Podjednako ih je oduševilo i Lino Lada punjenje kojemu je, po svemu sudeći, teško odoljeti, baš kao i kombinacija žitarica i Lino Lade pa je bilo potpuno očekivano da će cjelokupni okus Lino Pillows žitnih jastučića mame ocijeniti odličnom ocjenom. Ipak, najveća prednost Lino Pillows žitnih jastučića, barem ako pitate missMama čitateljice, je slasno Lino Lada punjenje.

 | Author: Lino Foto: Lino missMama čitateljice su potvrdile da su ih Lino Pillows žitni jastučići držali sitima do ručka.

Što kažu klinci?

Lino Pillows žitni jastučići oduševili su ne samo mame, već i njihove mališane. missMama čitateljice potvrdile su da su se Lino Pillowsi svidjeli i njihovoj djeci. Djeca su blagu prednost dala Lino Pillows milk žitnim jastučićima, u odnosu na Lino Pillows nougat žitne jastučiće.

 | Author: Lino Foto: Lino

Djeca su Lino Pillows žitne jastučiće ocijenila odličnom ocjenom, odnosno ocjenom 5,0!  

Potražite nešto fino po svojoj mjeri - započnite dan Lino Pilows žitnim jastučićima! Nakon što dignete glavu s jastuka, prebacite se na žitne jastučiće od pšenice i riže punjene ukusnom Lino Ladom. Izvana uživajte u hrskavom okusu čokolade, iznutra u najfinijem okusu Lino Lade. Jednostavni za pripremu, Lino Pillows žitni jastučići mogu se jesti za doručak s mlijekom ili bez njega, kao hrskava i slasna suha užina pogodna za sve uzraste.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.