Roditelji 24. srpnja 2021.

Ova preslatka torba sigurno će razveseliti tvoju curicu, evo kako ju možeš osvojiti

Foto: Shutterstock : Preslatka torba sigurno će razveseliti tvoju curicu, evo kako je možeš osvojiti
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uskoro stiže novo poglavlje popularne priče iz studija DreamWorks Animation: epska priča o temperamentnoj mladoj djevojci koja otkrije srodnu dušu u divljem konju imena Spirit.

U kina uskoro stiže inspirativan film s jednostavnom, ali moćnom porukom u kojemu će podjednako uživati i roditelji i djeca. Film je prepun avantura glavne junakinje Lucky, a obiluje pozitivnim vrijednostima kao što su bezuvjetno prijateljstvo, nepovodljiv karakter, nesebičnost, strpljenje i dobrota.

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim.

 | Author: Divlji Spirit film Foto: Divlji Spirit film

Velika avantura spašavanja konja

Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kad upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger. Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kad bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.

Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom Spirit: Stallion of Cimarron nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem. Film dolazi u kina 29.07 i biti će sinkorniziran na hrvatski.

Nagradni natječaj

Osvoji ulaznice za film Spirit i torbu!

Odgovori na naše nagradno pitanje i osvoji karte za kino i torbu. Nagrađujemo s 16 karata za kino i 8 torbi.

Klikni za obrazac za nagradni natječaj!

Ova će torba zasigurno razveseliti klinci i biti trajna uspomena na prekrasan film Divlji Spirit!

 | Author: Divlji Spirit film Foto: Divlji Spirit film

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.