Roditelji 25. listopada 2022.

Obiteljski vikend u luksuznom hotelu koji obožavaju i veliki i mali

Foto: Falkensteiner Family Hotel Diadora

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Planiranje obiteljskog odmora u kojem će uživati svi članovi zna biti vrlo izazovno. Roditeljima s malom djecom je teško pronaći malo vremena za sebe u miru i tišini, a da su njihovi mališani pritom zbrinuti i u sigurnom okruženju. No, da takav odmor nije nemoguć, dokaz je Falkensteiner Family Hotel Diadora u Zadru, posebno osmišljen i dizajniran tako da zadovolji potrebe cijele obitelji. Jednu četveročlanu obitelj danas nagrađujemo obiteljskim vikendom u ovom luksuznom hotelu s pet zvjezdica.

Jesen donosi pregršt novih izazova, kako za odrasle, tako i za najmlađe. Vrijeme je to povratka u školske klupe i vrtiće, sklapanja novih prijateljstva i isprobavanja novih hobija i izvanškolskih aktivnosti, a za roditelje to znači povratak u poslovno okruženje i kreiranje novih planova na poslovnom i privatnom planu. No, u pauzama od obaveza, treba napraviti i malo mjesta za uživanje. 

Obiteljski raj na moru!

Obiteljski hotel Falkensteiner Family Hotel Diadora ponovno je otvorio vrata gostima u 2022. godini. Njegovo opsežno preuređenje i uzbudljiv koncept morskih avantura učinili su ga jednim od najzabavnijih mjesta na Jadranskoj obali. Smješten je na čarobnom poluotoku koji oduzima dah i premium Falkensteiner Resortu Punta Skala. Falkensteiner Family Hotel Diadora mjesto je stvoreno za obiteljsko uživanje, kako za mlađe, tako i za starije goste, a bebe ovdje imaju VIP status. Falkensteiner Family Hotel Diadora u Zadru najbolje je mjesto za opuštajući i avanturistički obiteljski odmor u Hrvatskoj.

 | Author: Falkensteiner Family Hotel Diadora Foto: Falkensteiner Family Hotel Diadora

Ukoliko ste u potrazi za obiteljskim odmorom i zabavom za cijelu obitelj, ovaj prekrasan hotel potpuno će vas oduševiti svojom lokacijom, uslugom i sadržajem. Prilikom renovacije mislilo se na svaki detalj, posebno na to da se roditelji osjećaju bezbrižno i opušteno dok njihovi maleni nasljednici uživaju i smijehu i zabavi. Dio koji će posebno oduševiti djecu je potpuno novi Falky Land, a roditelji će uživati u novom Spa centru, naročito u sobi za opuštanje. 

Sve sobe u Falkensteiner Family Hotelu Diadora su u potpunosti dotjerane i redizajnirane, a sada uključuju i odvojenu dječju spavaću sobu i obiteljsku zonu za igru i odmor. Sa svojim šarenim, ali opuštajućim dizajnom, sobe su kreirane da budu privatno utočište za obitelj, bilo da je vrijeme za spavanje ili za igru. Ipak, najveća atrakcija je zid za penjanje u sobama kojima se najmlađi gosti najviše raduju.

 | Author: Falkensteiner Family Hotel Diadora Foto: Falkensteiner Family Hotel Diadora

Cijela obitelj obožavat će obiteljske obroke s produženim radnim vremenom restorana, s novim ukusnim jelovnikom i zdravim dječjim jelovnicima, novom terasom s pogledom na more, bazene i otoke, a za obitelji s bebama dostupna je i čajna kuhinja 'Biberonia' za pripremu hrane i brigu o dojenčadi. Tu su i Fortis Club za sport i zabavu u zonama za fitness, bowling i e-gaming, Acquapura SPA za opuštanje za cijelu obitelj, izvanredan sportski kompleks na otvorenom sa sportskim sadržajima, Free-Play zona i znanstveni kamp te brižan tim za čuvanje djece.

Mjesto koje ispunjava sve dječje snove zasigurno je Falky Land! Pruža beskrajnu zabavu za djecu s preko 750 m2 unutarnjeg i vanjskog prostora namijenjenog igri i zabavi! Ogroman šareni svijet Falkyjevih pustolovina prepun je aktivnosti osmišljenih da pomognu najmlađim gostima da otkriju čuda morskog svijeta i upoznaju pustolovine Falkyja i njegovih uzbudljivih novih prijatelja. Falky Land mjesto je beskrajne zabave, opremljeno različitim interaktivnim i digitalnim igračkama, kutkom za čitanje, zabavnom kuhinjom, zidom za penjanje i mjestom za kreativne zanate. O vašim mališanima brinut će brižna animacijska ekipa, kako biste se mogli u potpunosti opustiti i uživati u zasluženom odmoru.

 | Author: Falkensteiner Family Hotel Diadora Foto: Falkensteiner Family Hotel Diadora

Bebe su ovdje zvijezde

Falkensteiner Family Hotel Diadora posebno brine o svojim najmlađim gostima. Kod beba je fokus na osjetilima pa će tako imati priliku osjećati i istraživati morske spužve, školjke i druge zanimljive oblike iz Jadranskog mora, slušati nježne zvukove valova, dupina i galebova i opuštati se uz miris eteričnog ulja lavande. Njihovo slatko drijemanje pratit će zvuci famoznih Morskih orgulja! A imamo i divne vijesti za mlade mame i tate! U sklopu posebnog paketa i Falky SPA programa mladi će roditelji kroz stručnu demonstraciju naučiti kako masirati bebe te sami uživati na masaži.

Osim prostora za spavanje i vanjskog igrališta, posebna pažnja posvećena je jaslicama i prostoru za mijenjanje pelena i dojenju. Tu je i čajna kuhinja Biberonia gdje roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći. Svaki vikend organizirane su Music & Art Baby besplatne radionice po ORFF Schulwerk programu gdje mališani razvijaju kognitivne i motoričke sposobnosti uz ples, glazbu i likovno izražavanje.

Uživajte u odmoru i uštedite 15% popusta

Sviđa vam se ideja o obiteljskom odmoru u kojem će svi članovi kućanstva uživati? Ostavite na trenutak svakodnevnicu iza sebe i uživajte u posebnim užicima odmora za početak jeseni uz 15% popusta na sva noćenja u Falkensteiner Family Hotelu Diadora! Jesenska akcija vrijedi do 6. studenog 2022., a uključuje i brojne druge pogodnosti poput dodatnog popusta od 5% za članove Blue Spirit Cluba, besplatne akademije - Plivanje, MasterChef i znanstveni kamp, besplatan ulaz u zabavni i fitness centar - Fortis Club, mogućnosti korištenja prostranog Acquapura SPA centra i 20% popusta na unaprijed rezervirane SPA tretmane. Svakako su dobro došli i gosti koji si priželjkuju dulji boravak, a ponuda se može kombinirati i spojiti s noćenjima tijekom vikenda.

Obiteljski vikend u Falkensteiner Family Hotelu Diadora osvojila je Martina Blažanović Deković.

 | Author: Falkensteiner Family Hotel Diadora Foto: Falkensteiner Family Hotel Diadora

 | Author: Falkensteiner Family Hotel Diadora Foto: Falkensteiner Family Hotel Diadora

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.