Roditelji 28. kolovoza 2023.

John Stamos podijelio presladak video kojim je čestitao Ashley Olsen rođenje djeteta

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

„Puna kuća“ je serija koja je mnogim današnjim roditeljima ostala u lijepom sjećanju. A lijepo je vidjeti i da je glumačka ekipa ostala povezana sve ove godine…

Johna Stamosa najviše se sjećamo kao ujaka Jessija, zavodnika i zabavljača iz serije Puna kuća, gdje je osvojio mnoga srca publike – uglavnom ženskog dijela, očekivano. Kad je prije dvije godine preminuo legendarni Bob Saget, John Stamos je u govoru koji je održao na njegovom pogrebu rekao da bi njihov odnos mogao usporediti s odnosom „starog bračnog para“. No, uvijek se rado prisjetimo i djece iz te smiješne kuće, među kojima su bile i blizanke Mary Kate i Ashley Olsen.

Možda te zanima... Slavni TV tata s 54 godine očekuje prvo dijete: Mislio sam da je moje vrijeme prošlo Roditelji

Upravo je jedna od njih, Ashley Olsen, nedavno rodila svoje prvo dijete. Iako je Ashley rodila prije dva tjedna, ona i njen suprug, umjetnik Louis Eisner nisu podijelili previše detalja o tom događaju, jer i inače izrazito cijene svoju privatnost. Poznato je tek da se dječak zove Otto. No, njihovi kolege, uključujući i Johna Stamosa, svejedno su im javno čestitali.

Stamos, koji je i sam otac 5-godišnjeg Billyja, podijelio je kao čestitku svojoj filmskoj nećakinji filmić satkan od fotografija i videa koji su pravi povratak u neko sasvim drugo vrijeme. Tu su fotografije i video snimke sa snimanja serije, kao i njihovog druženja izvan filmskog seta. Na nekim su fotografijama blizanke tek bebe.

Naime, John Stamos i sestre Olsen upoznali su se već na samom početku snimanja ove serije, što je bilo prije gotovo 40 godina. Blizanke Olsen tada su, naizmjence, glumile Michelle Tanner, a dok su one bile bebe, John je tada već bio dvadesetogodišnjak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

„Gledati Mary-Kate i Ashley kako odrastaju u nevjerojatno vesele i iznimne žene kakve su danas jedna je od najvećih sreća u mom životu,“ napisao je Stamos uz video. „Da mi je netko rekao da će te plavooke bebe koje sam sreo prije 40 godina na setu biti i dalje u mom životu sad kad imam 60 godina, ne bih mu vjerovao. Blagoslovljen sam. Čestitke Ashley i njenom suprugu Louisu, koji su postali roditelji dječaka.“

Ashley su na rođenju djeteta čestitali i Jodie Sweetin, koja je glumila Stephanie Tanner, te Andrea Barber, koja je glumila Kimmy Gibbler.

„Beba je rodila bebu. Žao mi je, znam da nije beba nego 37-godišnja žena,“ rekla je Jodie Sweetin. „Shvaćam to, ali to je kao kad najmlađi član obitelji dobije dijete i odjednom shvatite 'Ajme, to se stvarno događa'“.

Možda te zanima... Kakav tata, takav sin: 'Ujak Jesse' sa sinčićem se našalio u vezi svoje kose Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.