02. travnja 2014.

Promotivno pakiranje: Novalac 2 i Dječja mast JGL

Novalac
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prijelaznu mliječnu hranu Novalac 2, namijenjenu djeci starijoj od 6 mjeseci, trenutno možete kupiti u promotivnom pakiranju, koje sadrži dvije kutije Novalaca i Dječju mast JGL od 50 grama

Mliječnu hranu Novalac razvila je multidisciplinarna skupina vrhunskih stručnjaka i proizvodi se u skladu s europskim i međunarodnim smjernicama. Mliječna hrana Novalac sadrži sve nužno potrebne sastojke koji su dojenčadi potrebni za zdrav rast i razvoj. Novalac 2 prijelazna mliječna hrana primjerena je za dojenčad stariju od 6 mjeseci. 

Primjerena je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prijelazna hrana nakon uporabe Novalac 1 početne mliječne hrane. 

Trenutno je u ponudi promotivno duo pakiranje s poklonom – Dječjom masti JGL

Dječja mast JGL štiti nježnu dječju kožu od crvenila, iritacije, upale i pelenskog osipa. Sprječava isušivanje kože izazvano hladnoćom, vjetrom i suhim zrakom.

  • Prvi izbor svake mame 
  • Najviša kvaliteta proizvoda osigurana provjerenom ljekarničkom recepturom
  • Briga za nježnu i nezaštićenu kožu od prvih dana života

Posebno upozorenje: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.