04. listopada 2023.

Još ovaj tjedan slušamo želje za nadogradnju foruma i važno nam je tvoje mišljenje! Ispuni kratku anketu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Došlo je vrijeme da vaše i naše druženje na forumu malo dotjeramo, osvježimo i učinimo još ugodnijim. Vrijeme je za pravi, mali, redizajn i nadogradnju foruma!

Već više od desetljeća živi naš forum na missMAMA stranici, tada začet još na Klokanici. Izrazito smo ponosni upravo na taj dio naše zajednice i uživamo gledati kako se sve ove godine buduće mame, mame, ali i tate druže na toj našoj platformi. Nadamo se da i vi jednako uživate u tom.

No, sada je došlo vrijeme da to vaše i naše druženje, odnosno taj naš prostor za druženje malo dotjeramo, osvježimo i učinimo još ugodnijim. Vrijeme je za pravi, mali, redizajn i nadogradnja foruma!

Ako ste sad pomislili „O, ne, redizajn nekad donese samo loše stvari“ i poželjeli da uvijek bude ovako, radije nego da nešto redizajnom „pokvarimo“, pričekajte još malo i dajte nam šansu. Naime, ono što morate znati je da smo odlučili za promjene pitati vas i dati vam pravo glasa. Ipak ste vi oni koji najčešće koriste taj forum, oni kojima je on vrlo bitan, što nas čini sretnima!

Kako bismo ovaj redizajn foruma proveli na obostrano zadovoljstvo i uz korake naprijed, a ne natrag, osmislili smo za vas malu anketu u kojoj možete izreći svoje mišljenje o forumu. Anketa nije dugačka i neće oduzeti previše vremena, a nama će pomoći da napravimo ovo najbolje što možemo. Onako da nas na kraju pohvalite!

Anketa je anonimna i nema potrebe za ostavljanjem bilo kakvih podataka jer će služiti isključivo kao smjernice prilikom redizajna foruma u koji ćemo se uskoro upustiti. Bili bismo jako zahvalni kad biste tu anketu ispunili i time nama pomogli da vas usrećimo.

Hvala vam unaprijed!

Anketu možete ispuniti i na ovom linku. Klikni ovdje.

Fill out my online form.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.