30. lipnja 2015.

Pravila nagradnog natječaja "Podijelite priču: Ljetovanje s djecom"

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

ORGANIZATOR
Nagradni natječaj "Podijelite priču: Ljetovanje s djecom" raspisuje:  L'OREAL ADRIA d.o.o. (OIB:30287711860),Zavrtnica 17, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata) u svrhu promocije portala klokanica.hr.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj "Podijelite priču: Ljetovanje s djecom" u kojem se traže priče korisnika portala Klokanica.hr  o obiteljskom ljetovanju s djecom, raspisuje se u svrhu promocije  L'OREAL ADRIA d.o.o.kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje 30.6 do 26.7. na web adresi klokanica.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
4 poklon paketa (4 x Cicaplast Baume B5, 4 La Roche- Posay creme confort XL, 4x termalna voda La Roche-Posay, 4 x Anthelios mlijeko za osjetljivu kožu beba SPF 50+. Svaki paket sadrži po jedan od ovih proizvoda)

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva starije od 18 godina koje su registrirani korisnici portala Klokanica.hr i čiji su profili na društvenoj mreži portala prijatelji s profilom Klokanica, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 30.06.2015. do 26.07.2015.  pošalju svoju priču putem forme 'Poruke redakciji' – funkcionalnost društvene mreže Klokanice putem koje je moguće poslati određen sadržaj redakciji portala Klokanica.hr. Kontakt sudionika mora sadržavati: Ime i prezime, ulicu i broj, poštanski broj i grad, mail adresu i broj tel/mob.

Slanjem priče na definiranu temu prihvaćaju se Pravila natječaja.

Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila natječaja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijave (priče) se primaju u periodu između 30.06.2015. i 26.07.2015. Redakcija portala izabire najbolje 4 priče među pristiglima te se iste objavljuju tijekom srpnja s imenom i prezimenom autora i privatnom fotografijom. Sudjelovanjem u Natječaju sudionik pristaje na javnu objavu njegove priče i slike, a pobjedom na Natječaju se obvezuje ustupiti isto za javnu objavu.

Sve priče pristigle do 48 sata prije datuma objave ulaze u izbor za najbolju priču koja može biti objavljena na bilo koji od navedenih datuma objave.

Autori najboljih priča će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja i prije objave priče kontaktirani putem društvene mreže Klokanice i/ili e-maila od strane redakcije.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.
24sata d.o.o. i L'OREAL ADRIA d.o.o.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.