15. lipnja 2015.

Peg Perego, MacLaren, Kiddy - najbolja baby oprema na Mondo.hr

Peg Perego, MacLaren, Kiddy - najbolja baby oprema na Mondo.hr
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za svoje klince odaberite najvalitetniju baby opremu jer Mondo.hr vam nudi odlične cijene te brzu i sigurnu dostavu na vaš kućni prag.

Trebaju vam nova kolica ili možda autosjedalica za vaše klince? Mondo.hr ima sve što mame žele, a bebe trebaju – najpoznatije brendove baby opreme i super cijene. Za vas izdvajamo ponudu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Kiddy Guardian autosjedalica + ljetna navlaka gratis

Kiddy Guardian Pro2 i Fix Pro2 autosjedalice dobitnici su najviše ocjene u svojoj kategoriji na ACAD testiranju. Veoma su praktične jer su namijenjena za djecu od 9 mjeseci pa sve do 12 godina. Uz njih na poklon dobivate ljetnu navlaku, a snižene cijene kreću se od 1.929,97 kn.

Peg Perego – najbolja kolica u svojoj kategoriji

Peg Perego Book Plus 3u1 Geo Black kolica su na testiranju osvojila najvišu ocjenu u svojoj kategoriji i najprodavaniji su Peg Perego model. Iz nove kolekcije izdvajamo 3u1 Green Tea model uz odličnu uštedu od 860 kn. 

Lagana i praktična MacLaren kolica

Želite li maksimalnu udobnost i sigurnost, ali i lagana kolica koja ćete lako transportirati, MacLaren Tehno XT je odličan odabir. Kvalitetne su i lagane aluminijske izrade, a mogu se prilagoditi u četiri pozicije i lako sklopiti. Njihova cijena iznosi 2.499,99 kn.

FreeOn oprema za bebe

U ponudi izdvajamo i FreeOn baby asortiman gdje možete odabrati između autosjedalica u nekoliko trendi boja već od 399,99 kn. Osim otga, u ponudi su i hranilice uz koje će svaki baby obrok biti zabavniji i šareniji te glazbene ležaljke i krevetiće za 699,99 kn.

Posjetite Mondo.hr i odaberite samo najbolje za vaše dijete.