17. veljače 2023.

Pamučna ljubav - ova je kolekcija prepuna srca za velike i male

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Volimo da je odjeća za najmanje uvijek napravljena od najboljih materijala i to nam je prvo na popisu važnosti. No, nije puno niže niti simpatičan i presladak dizajn! A ova kolekcija ispunjava sve navedeno.

Kad tražimo kvalitetu kod odjeće, stvarno ne tražimo puno. Posebno kad je riječ o odjeći za one najmanje. Kvalitetan materijal odjeće koju odijevamo svojima najmilijima jednostavno ne želimo žrtvovati ni za koju drugu stvar. Radije ćemo žrtvovati dizajn. No, ova kolekcija ima oboje i zadovoljava sve kriterije. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Petit Bateau ima sjajnu kolekciju s pregršt srca i ljubavi. Ovaj je brend inače poznat po tome da u isto vrijeme promovira i udobnost i eleganciju, ali prvenstveno je poznat po bespreijekorno savršenoj kvaliteti. Ova kultna francuska marka utemeljena je 1893. godine i otad je sinonim za najfiniji pamuk, a sad je to organski pamuk s oznakom Oeko-Tex Standard. 

U ovoj kolekciji obasutoj ljubavlju pronaći ćete nešto za sebe i za mališane, ali i bebe, pa cijela obitelj može uživati u najfinijem pamuku na svojoj koži. 

 | Author: Promo Foto: Promo  | Author: Promo Foto: Promo  | Author: Promo Foto: Promo  | Author: Promo Foto: Promo  | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.