14. lipnja 2014.

Novo na Mondu! Kiddy autosjedalice - pobjednici svih testova sigurnosti

Kiddy GuardianFix Pro 2 autosjedalica
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kiddy je poznati proizvođač dječjih autosjedalica u Njemačkoj s više od 30 godina iskustva u ovoj industriji. Autosjedalice za sve dobne skupine potražite na Mondu.

Već godinama Kiddy je pobjednik svih testova sigurnosti i time je postao međunarodni sinonim za tradiciju, inovaciju i sigurnost.

Kiddy je jedan od rijetkih proizvođača koji stavlja na autosjedalicu zaštitini jastuk, u tom segmentu je Kiddy pionir i lider u isto vrijeme. Kiddy autosjedalice poznate su po inovativnoj tehnologiji ''prednjeg štita'' koja je njegov zaštitni znak, a osigurava da djeca u slučaju frontalnog sudara čvršće sjede u sjedalu i stoga su zaštićena od ozbiljnih ozljeda glave i vrata. Također High-Tech materijali ugrađeni u zaštiti za glavu i ramena daju najbolju moguću zaštitu od bočnog udara.

Kiddy Schock Absorber (KSA) najnoviji je sigurnosni element koji u slučaju nesreće upija energiju ili silu stvorenu do pojasa i doslovno deformira. Može se usporediti s nekom vrstom zone gužvanja za dječju autosjedalicu. Kiddy je patentirao ovakvu uporabu za tehnološku industriju automobila.

Kiddy autosjedalice dostupne su u gotovo svim europskim zemljama, Aziji i u SAD-u – i od sada na Mondu. Čuvajte svoje najmlađe i pružite im optimalnu sigurnost, maksimalnu udobnost i inovativni dizajn uz Kiddy autosjedalice. Potražite ih na Mondu već od 549,99 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.