Native sadržaj 05. veljače 2024.

Započeo je novi krug natječaja: Najljepše priče vrtiću mogu donijeti vrijednu potporu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je prvi krug nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić završio i više nego uspješno, na redu je i drugi krug u kojem možete osvojiti vrijednu potporu u ime svog vrtića.

Iza nas je prvi krug nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić, koji zajedno provode Pampers i portal missMAMA. Pristiglo je puno divnih priča, a između 10 najboljih koje je odabrao žiri, vi ste svojim glasovima odabrali dva koja će dobiti ono što smo kroz priče saznali da im treba. Ako ste i vi prijavili svoj vrtić, ali niste osvojili najveći broj glasova ili ste tek sad saznali za ovaj natječaj, ne brinite, nije kasno! Upravo kreće drugi krug, a nije ni posljednji!

Nije uopće teško sudjelovati u natječaju, ali važno je na najljepši mogući način prenijeti nam razlog zašto baš vaš vrtić zaslužuje dobiti potporu svojim programima. Kroz priču, odnosno dojmljivo napisan tekst, važno je da shvatimo zašto ste poželjeli na ovaj način pomoći svom vrtiću te što bi se u vrtiću možda promijenilo ili popravilo kad bi vrtić osvojio priliku za ovakvu potporu.

Kad govorimo o potporama, radi se o dva iznosa: vrtić koji dobije najviše glasova, osvojit će potporu programima u vrijednosti 3000 eura, odnosno drugoplasirani osvojiti potporu u vrijednosti 2000 eura. Među pristiglim pričama stručni žiri će najprije odabrati 10 najboljih priča. Tih deset bit će postavljeno na ovom linku, gdje ćete moći glasati za najbolju, najdražu, najdojmljiviju, najdirljiviju.  Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika. Iznos nagrade uključuje osim željenog predmeta/usluge i sve popratne logističke i organizacijske troškove ako realizacija to zahtijeva, a maksimalno do iznosa nagrade.

Sudjelujete i u idućem krugu

Budući da je ovo drugi krug nagradnog natječaja, a nije ujedno i posljednji, ovo nije niti posljednja prilika za osvajanje nagrade. Isto tako, ako nam sad u ovom krugu pošaljete priču, ona ulazi i u idući krug natječaja, a isto vrijedi i za one koji su sudjelovali u prvom krugu – njihova priča ide dalje. Ako ste pak vidjeli druge priče, pa poželjeli svoju promijeniti, dotjerati, i to možete. Jednostavno pošaljite novu prijavu.

Digni prstić za svoj vrtić je natječaj u kojem se uistinu isplati sudjelovati! Jer od osvojenih nagrada svi imaju koristi, ali ono najvažnije je da će to usrećiti i odgojitelje i djecu i roditelje. Zato ne razmišljajte uopće dalje – bez obzira na to u kojoj ste „funkciji“ u nekom vrtiću (odgojitelj, pedagog, roditelj…), bez obzira na to jeste li još uvijek u vrtiću, je li to vrtić koji je vaše dijete već završilo, a drag vam je… Jednostavno napišite priču! Priču koja će dirnuti stručni žiri, a onda i glasače.

Sve o natječaju Digni prstić za svoj vrtić možete pronaći na micrositeu našeg portala i upravo na tom linku možete pronaći i pravila natječaja, te još važnije - obrazac u koji možete unijeti svoju priču te tako prijaviti vrtić. Tamo ćete moći i glasati za pristigle priče koje će biti objavljene.

Prijave su otvorene od 1. do 14. veljače 2024., a nakon tog žiri ima 6 dana (15.-20.2.2024.) za odabir 10 najboljih priča. Tih 10 priča potom će biti objavljene na ovom linku, i to od 21.2. do 29.2., te će u tom razdoblju vaši glasovi odlučiti o pobjedniku. 

Pišite i javite svima! 

Sretno!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.