Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 30. studenoga 2023.

Ispričajte nam priču o svom vrtiću i osvojite vrijedne nagrade svakog mjeseca!

Foto: Freepik

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tako je lako pomoći svom vrtiću – samo Dignite prstić za svoj vrtić! Sve što trebate napraviti jest poslati nam priču o svom vrtiću i možete osvojiti vrijednu nagradu koja će sigurno biti od pomoći baš vašem vrtiću.

Vrtići su mjesta prepuna smijeha i radosti. Takvi bi i trebali biti. Dobro, uvijek je tu pokoja suza, ali sve je to dio divnih uspomena koje se svakodnevno ispisuju u vrtićima. Ispisuju ih i djeca i roditelji i djelatnici vrtića, a sve najbolje funkcionira kad svatko da svoj doprinos. No, ono što može još malo pogurati svaki vrtić i ono čega nam uvijek nekako nedostaje jesu sredstva. A sad i vi imate priliku pogurati svoj vrtić i priskrbiti mu vrijednu nagradu!

Portal missMAMA i Pampers pokrenuli su natječaj koji je prethodnih godina već razveselio brojne vrtiće – Digni prstić za svoj vrtić! U sklopu ovog natječaja svakog ćemo mjeseca od siječnja do lipnja 2024. razveseliti po dva vrtića vrijednim nagradama. Prva nagrada svakog mjeseca vrijedna je 3000 eura, a drugonagrađeni će dobiti proizvode i/ili usluge u vrijednosti 2000 eura. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske.

Pitate se kako ćemo odlučiti kojim vrtićima podijeliti nagrade? E, pa u tome veliku ulogu igrate i vi. Svakog mjeseca na natječaj možete prijaviti vrtić za koji smatrate da ima zanimljivu priču. Možda taj vrtić ima neki izvrstan program negdje „u ladici“ i dobro bi mu došao poticaj za ostvariti ga; možda je neki obožavani program „zapeo“ i morao prestati s radom, a svi ga žele natrag; a možda bi vašem vrtiću dobro došla pomoć za malu obnovu za koju nikako da se nađe sredstava… Sve to može biti povod i tema priče kojom možete osvojiti vrijedne nagrade za svoj vrtić.

Vrtić prijavite i priču pošaljite na ovom linku.

Kako ćemo odabrati dobitnike? 

Svaki mjesec naš će žiri pročitati sve pristigle priče i među njima odabrati 10 najzanimljivijih koje će krenuti u utrku za mjesečne nagrade. Tih 10 priča bit će predstavljene našim čitatelji(ca)ma, te će im se omogućiti glasanje za najbolje. Vaši će glasovi, odnosno glasovi naših čitatelj(ic)a, odlučiti o pobjednicima. A ako vaš vrtić ne osvoji nagradu u mjesecu kad je prijavljen, ne brinite, on odmah ulazi u izbor za sljedeći mjesec sve do kraja programa, 30. 6. 2024.

Digni prstić za svoj vrtić je jedan sasvim poseban natječaj u kojem od nagrada koristi imaju svi – i vrtići i djeca, pa i roditelji. Neka vam ne bude teško podijeliti s nama priču o svom vrtiću! Možda baš ta priča osvoji simpatije žirija i glasača, pa učinite jedno dobro djelo za svoj vrtić – i one koji ga vole.

Sve o natječaju Digni prstić za svoj vrtić možete pronaći na micrositeu našeg portala, i upravo na tom linku možete pronaći i pravila natječa, te još važnije - obrazac u koji možete unijeti svoju priču, te tako prijaviti vrtić. Tamo ćete moći i glasati za pristigle priče koje će biti objavljene. 

Proširite vijest o ovom u svom vrtiću, možda netko jedva čeka ispričati nam jednu dobru priču i osvojiti neku od nagrada za svoj vrtić.

Odgovorite nam i na našu anketu i recite nam želite li nešto promijeniti u svom vrtiću.

U prvom krugu natječaja najviše glasova čitatelja osvojio je DV Leptir, a drugoplasirani je DV Lipa. 
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.