Native sadržaj 05. lipnja 2024.

Pažnju molimo! Ovo je posljednji krug nagradnog natječaja, a vrijedne potpore osvojit će čak 4 vrtića!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iza nas je pet krugova nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić, a pred nama još jedan – posljednji krug u ovom ciklusu koji možda baš vašem vrtiću može donijeti vrijedne potpore.

Iz kruga u krug nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić uvjeravamo se kako još uvijek ima onih koji su spremni svojom posebnom pričom prijaviti svoj vrtić i osigurati mu mogućnost sudjelovanja u natječaju koji bi mu mogao priskrbiti vrijednu novčanu potporu. Nakon pet krugova, zanimanje za natječaj koji zajedno provode Pampers i portal missMAMA još uvijek nije jenjalo.

Sada je na redu i šesti krug, ujedno posljednji u ovom ciklusu nagradnog natječaja, u kojem vas čeka i posebno iznenađenje. Ako dosad još niste prijavili svoj vrtić, sad je pravo vrijeme za to! A ako ste već prijavili, a vrtić nije odabran, ništa vas ne sprječava u tom da ponovno iskušate svoju sreću!

Vrijedi uložiti malo truda

Važno je znati najprije da je sudjelovanje u natječaju vrlo jednostavno, ali zahtijeva malo truda. Od vas očekujemo da nam dočarate i riječima vjerno prenesete zašto baš vaš vrtić zaslužuje dobiti potporu uz koju može lakše ostvariti neki svoj cilj. U vašoj priči, tekstu, pjesmici želimo doznati zašto želite na ovaj način pomoći svom vrtiću te što bi se u vrtiću možda promijenilo ili popravilo kad bi vrtić osvojio priliku za ovakvu potporu. Kao što smo spomenuli, u ovom vas krugu čeka iznenađenje - neće samo dva vrtića dobiti vrijedne potpore, nego četiri! 

Previše je bilo priča koje su nas osvojile, previše je priča pristiglo, pa je odlučeno da u posljednjem krugu čak četiri vrtića dobiju vrijedne potpore. Da, točno tako: u šestom krugu nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić vrijedne potpore osvojit će čak četiri vrtića - i to četiri koja će stručni žiri odabrati između svih poslanih priča u svih šest krugova, kao što je i dosad bio slučaj. 

Potpore će u ovom, posljednjem krugu, biti raspodijeljene ovako: dva vrtića koja dobiju najviše glasova, osvojit će potpore u vrijednosti 3000 eura, dok će vrtići koji prema broju glasova osvoje treće i četvrto mjesto osvojiti potpore u vrijednosti 2000 eura. Među pristiglim pričama stručni žiri će najprije odabrati 10 najboljih priča. Tih deset bit će postavljeno na ovom linku, gdje ćete moći glasati za najbolju, najdražu, najdojmljiviju, najdirljiviju. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika.

Ovaj šesti krug nagradnog natječaja ujedno je i posljednji – barem ove godine, pa je ovo posljednja prilika za osvajanje vrijedne potpore za naše i vaše drage vrtiće. Drugim riječima, sad je pravo vrijeme da našiljite svoje olovke – odnosno izglancate tipkovnice – i bacite se na posao. Dajte sve od sebe da nam dočarate zašto baš vaš vrtić treba osvojiti novčanu potporu i što je to što biste s tom potporom učinili.

Prijaviti može bilo tko

Od potpora koje osvoje vrtići u nagradnom natječaju Digni prstić za svoj vrtić svi imaju koristi – vrtići, djeca, roditelji… Veselimo se vidjeti koliko ovakva potpora može usrećiti i odgojitelje i roditelje i djecu. Zato ako ste već razmišljali biste li sudjelovali ili ne, vrijeme je da prestanete razmišljati i napišete priču! Bez obzira na to u kojoj ste „funkciji“ u nekom vrtiću (odgojitelj, pedagog, roditelj…), bez obzira na to jeste li još uvijek u vrtiću, je li to vrtić koji je vaše dijete već završilo, a drag vam je… Jednostavno napišite priču! Priču koja će dirnuti stručni žiri, a onda i glasače.

Sve o natječaju Digni prstić za svoj vrtić možete pronaći na micrositeu našeg portala i upravo na tom linku možete pronaći i pravila natječaja, te još važnije - obrazac preko kojeg možete ispričati svoju priču te tako prijaviti vrtić. Tamo ćete moći i glasati za pristigle priče koje će biti objavljene.

Prijave su otvorene od 1. do 14. lipnja 2024., a nakon tog žiri ima 6 dana (15.-20.6.2024.) za odabir 10 najboljih priča. Tih 10 priča potom će biti objavljene na ovom linku, i to od 21.6. do 30.6., te će u tom razdoblju vaši glasovi odlučiti o pobjedniku.

Pišite i javite svima!

Sretno!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MillieAkhtar

    Surprising! I'm making more than $75k by just doing the very easy and simple online job from home. Last month my friend received $94280 from this work by just giving only a few hours a day. Everybody can start earning money online. visit for more details... See.......... https://www.Pays77.Com

  • abubaker

    Making Every month more than 22,000 dollars by doing very simple Online job from home. I am doing this job in my part time and have earned and received 22,365 Dollar last month. I am now a good Online earner and earns enough cash for my needs. Every person can get this Online job pop over here this site….. HERE——≻≻≻≻≻≻earn54.com

  • Avatar NancySingleton
    NancySingleton

    MAKING EVERY MONTH MORE THAN $22,000 BY DOING VERY SIMPLE ONLINE JOB FROM HOME.I M DOING THIS JOB IN MY PART TIME I HAVE EARNED AND RECEIVED $22,365 LAST MONTH .I AM NOW A GOOD ONLINE EARNER AND EARNS ENOUGH CASH FOR MY NEEDS. EVERY PERSON CAN GET THIS ONLINE JOB POP OVER HERE THIS SITE….. HERE——≻≻ HTTP://WWW.WORKSPROFIT1.COM/

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.