Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 02. travnja 2024.

Odabrali ste! Ova dva vrtića dobila su najviše vaših glasova u trećem krugu

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

I treći krug je iza nas! Glasanje je završilo i imamo 2 vrtića koja su dobila najviše vaših glasova, a to su Dječji vrtić Mak i Dječji vrtić Đakovo.

Zatvoren je i zaključen i treći krug velikog natječaj Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić koji je trajao tijekom većeg dijela ožujka. Niti u jednom krugu žiri nije imao lak zadatak, pa tako ni u ovom. Valjalo je među uistinu brojnim prijavama odabrati 10 najboljih, najdojmljivijih, najdirljivijih priča.

Nakon tog, glasačku palicu ste u ruke preuzeli vi, čitatelji, i upravo ste vi svojim glasovima izabrali dvije vama najbolje prijave – one koji su vas osvojili svojim pričama.

Vrtić s najviše glasova osvojio je potporu u vrijednosti od 3000 eura za svoje ciljeve koje su opisali u prijavi, a drugoplasirani vrtić osvojio je potporu u vrijednosti od 2000 eura. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika.

Najviše glasova čitatelja dosad, i to 3191 glas, osvojio je osječki DV Mak svojom pričom o dvorištu koja je, očito, mnoge s razlogom dirnula. Drugoplasirani vrtić, s također rekordno velikim brojem glasova, 2169 glasova, je DV Đakovo sa svojom pričom o žutoj ljulji.

Svih 10 finalista bili su predstavljeni na posebno dizajniranom micrositeu gdje ste mogli pročitati njihove priče. Glasanje je trajalo od  21. do 31. ožujka, nakon čega smo dobili pobjednike ovog, trećeg kruga nagradnog natječaja.

Priču prvoplasiranog vrtića DV Mak pročitajte ovdje.

Priču drugoplasiranog vrtića DV Đakovo pročitajte ovdje.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Uskoro slijedi novi krug natječaja, pa ako niste uspjeli sudjelovati ili odnijeti pobjedu u ovom krugu, nemojte još odustajati! Možete sudjelovati u četvrtom krugu, a sve informacije bit će pravodobno objavljene na našem portalu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.