Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 01. ožujka 2024.

Odabrali ste dva vrtića kojima će Pampers osigurati vrijednu potporu!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glasanje je završilo i odabrali ste 2 vrtića koja su ostvarila vrijednu potporu za svoj program. Vrtić koji je osvojio najviše glasova je DV En Ten Tini, a drugoplasirani je DV Maslačak.

Drugi krug velikog natječaj Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić koji je krenuo s prvim danima veljače završio je s krajem veljače. Žiri je imao težak posao među svim vašim prijavama odabrati 10 najboljih priča, a čitatelji su glasovima izabrali dvije najbolje.

Vrtić s najviše glasova osvojio je potporu u vrijednosti od 3000 eura za svoje programe koje su opisali u prijavi, a drugoplasirani u vrijednosti od 2000 eura. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika. 

Svih 10 finalista predstavili smo na posebno dizajniranom micrositeu gdje ste mogli pročitati priče o njima. Glasanje je trajalo od  21. veljače i završilo 29. veljače u ponoć, nakon čega smo dobili pobjednike koji osvajaju ove vrijedne potpore.

Najviše glasova čitatelja, njih 1654, osvojio je DV En Ten Tini, a drugoplasirani je DV Maslačak s 1387 glasom. 

Priču prvoplasiranog vrtića DV En Ten Tini pročitajte ovdje

Priču drugoplasiranog vrtića DV Maslačak pročitajte ovdje

Čestitamo dobitnicima!

Ako niste uspjeli sudjelovati ili odnijeti pobjedu u ovom krugu, nemojte još odustajati! Nakon drugog kruga, krenuo je treći krug u kojem ponovno možete sudjelovati sa svojom pričom o vrtiću i pokušati ponovno osvojiti vrijednu potporu za svoje programe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.