Zubobolja u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    15. Travanj 2014. 12:54

Pozdrav...cure imam problem s umnjakom.toliko me boli zadnjih par dana,a stomatolog i je preporučio vađenje još prije trudnoće jer raste krivo.obično boli tjedan dana pa sam par mjeseci bez brige.sad probam izdržati pa možda se smiri.zanima me da li uopće smijem dobiti kakvu injekciju ako bi morala kod oralnog kirurga?sad smo 27+3

chocolate
    15. Travanj 2014. 13:40

Smijes dobiti lokalni anestetik isto kao i prije trudnoce. Bolje ti je da to sredis sto prije da ne bi zavrsila na antibiotiku..

15. Travanj 2014. 21:58

Lokalni anestetik smijes dibiti, odi izvadi zub. Antibiotik je najmanje zlo koje te moze zadesit, ne cekaj ni dana, pravac oralna kirurgija!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

medsr
    17. Travanj 2014. 17:26

odlučila sam pričekati...bolovi se smanjuju pa se nadam da ću za sad izbjeći vađenje.venera,znam da budu tražili rtg,a nema šanse da ga sad radim.hvala i ostalim curama na pomoći

Diva2
    27. Kolovoz 2014. 21:06

Bok cure... Što smijem popiti protiv zubobolje?  Inaće bi se našopala svačega no sumnjam na trudnoću i trpim bol već drugi dan... što je najgore preko dana super a navečer kad legnem neznam što bi....Naručena sam tek u petak kod zubara,kako preživjeti ova dva dana? :)

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

Kokolina
    27. Kolovoz 2014. 21:12

Bokić, meni je ginekologica rekla u slučaju nekih bolova samo Lupocet. Tak da sam ja u slučajevima kada stvarno nisam mogla istrpit bol, popila Lupocet 500

Diva2
    27. Kolovoz 2014. 21:16

Hvala ti, sve mi je ovo novo nisam htjela ništa popiti ali je postalo nepodnošljivo.... bude valjda bolje ;)

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

Kokolina
    27. Kolovoz 2014. 21:19

Ma uvjerena sam da bebici (u slučaju da si trudna) neće ništa biti. Ne brini. Moja šogorica je bila na operaciji i primila anesteziju i još nakon toga tablete protiv bolova, jer nije niti znala da je trudna. I sve je u najboljem redu, bebica raste i već je u 6 mj. trudnoće.
    eto, da te utješim 

Diva2
    27. Kolovoz 2014. 21:24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.