Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    12. Lipanj 2018. 08:45

Frau_Mund6

Na putu sam

Ok. Cekam te na ulazu u park kod cvjecarnice 

• Aymee
    12. Lipanj 2018. 09:02

Frau i Dea, bas super sto cete se naci!
    Dijana, moj se tako budio nocima a spavao u kreveticu. Onda smo mu okrenuli polozaj kreveta i ugasili sva svjetla. Sad zadnjih par noci kad krene kenjkati damo mu malo vode pa nastavi nanati.. 

Aymee

-Tea-
    12. Lipanj 2018. 12:24

Evo, bila danas kod pedijatrice sa nalazima od malog.. Ortoped se cuo sa pedijatricom pa su dogovorili da odemo u Rijeku  na Kantridu na djecju otropediju i pedijatrijsku endokrinologiju... Sad cu se narucit pa cemo ici vidjeti sta oni kazu...

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    12. Lipanj 2018. 12:30

-Tea-

Evo, bila danas kod pedijatrice sa nalazima od malog.. Ortoped se cuo sa pedijatricom pa su dogovorili da odemo u Rijeku na Kantridu na djecju otropediju i pedijatrijsku endokrinologiju… Sad cu se narucit pa cemo ici vidjeti sta oni kazu…

-Tea-

Evo, bila danas kod pedijatrice sa nalazima od malog.. Ortoped se cuo sa pedijatricom pa su dogovorili da odemo u Rijeku na Kantridu na djecju otropediju i pedijatrijsku endokrinologiju… Sad cu se narucit pa cemo ici vidjeti sta oni kazu…

Nadam se da cete brzo dobiti termin. Ja sam s malim isla u Crikvenicu u Thalasso jer sam na Kantridi dobila termin za 2 mj a isti dr radi i u Crikvenici. To je fizijatar. Ako ti sto bude trebalo u Ri, pisi. 

Aymee

-Tea-
    12. Lipanj 2018. 12:36

Aymee

-Tea-

Nadam se da cete brzo dobiti termin. Ja sam s malim isla u Crikvenicu u Thalasso jer sam na Kantridi dobila termin za 2 mj a isti dr radi i u Crikvenici. To je fizijatar. Ako ti sto bude trebalo u Ri, pisi.

Rekla mi je dr.ili Rijeka ili Zagreb. Jer bas spesijalist djecji ortoped nam treba... Nadam se da se bolnica nije "preselila" u zadnjih 10 g... Studirala sam u Ri pa se po gradu nekako snalazim...valjda.. Ako se nije puno toga izmijenjalo... Ako se pogubim, javim se! 
    Hvala ti za ponudjenu pomoc!! 

• Dijana221
    12. Lipanj 2018. 13:45

dea32

Dijana221

Jutro! Bas je lijepo cuti da su bebaci tako odusevljeni kasicama, samo naprijed! 😁
    Mame, trebam vase misljenje.. U zadnje vrijeme mi se mali non stop budi po noci, ustajem po 10 puta da bi ga ljuljala u kolicima i cim prestanem s ljuljanjem on se probudi i meskolji u snu, imam osjecaj kao da se boji zaspati.. Prije je sasvim ok spavao, budio bi se samo da jede, a sad totalno drukcija situacija, sta da radim?

Problem je u kolicima. Naucila si ga da spava kad je u pokretu i onda kad kolica stanu sa voznjom on se budi. Probaj ga stavit kraj sebe pa kad se probudi ga malo zaljuljaj rukom.
    Jesi ga probala stavit potrbuske? Moji oboje tako najbolje spavaju

Pokusala sam i kod nas u krevet, ali ista stvar.. Potrbuske se sam okrene u snu i pocne se razbudivati, dizati glavu itd. 

dea32
    12. Lipanj 2018. 14:02

Dijana221

Pokusala sam i kod nas u krevet, ali ista stvar.. Potrbuske se sam okrene u snu i pocne se razbudivati, dizati glavu itd.

Ne znam kaj da ti kazem. Kaj god probas promijeniti trebat ce mu par dana da shvati sto treba iako ce se buniti..
    Kako ga uspavljujes?

dea32
    12. Lipanj 2018. 14:10

Tea, nadam se da ces uskoro dobit termin i da ce rec da je sve ok..

• Aymee
    12. Lipanj 2018. 14:18

-Tea-

Aymee

-Tea-

Rekla mi je dr.ili Rijeka ili Zagreb. Jer bas spesijalist djecji ortoped nam treba… Nadam se da se bolnica nije "preselila" u zadnjih 10 g… Studirala sam u Ri pa se po gradu nekako snalazim…valjda..Ako se nije puno toga izmijenjalo… Ako se pogubim, javim se!
    Hvala ti za ponudjenu pomoc!!

Je, jos uvijek je na istom mjestu. Bit ce sve ok. 😘

Aymee

• Frau_Mund6
    12. Lipanj 2018. 14:31

Tea, sretno! Mislimo na vas 😙 
    Dea i ja smo se nasle 😊 nismo popile kavu, ali smo podojile djecu skupa 😂😂😂😂 to je tu negdje 😁 
    Noa je jako sladak, i ima cistu kozu 😉 malo veseljak!! 
    Dea, izmjerila sam Lotu doma, ispada 65cm 😂😂😂😂 mala bas raste! Izmjerim je jos jednom kad mi dragi dode doma, da budem sigurna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.